V&V Entertainment zoekt herinneringen aan Doe Maar

Datum: 11-12-06


Albert Verlinde en Roel Vente zijn op zoek naar herinneringen aan Doe Maar. De producenten werken momenteel aan de totstandkoming van de nieuwe popmusical Doe Maar! en ontvangen spontaan al herinneringen aan ‘s lands populairste popgroep uit. Daarmee werd een idee geboren. Doe Maar maakte heel veel los in de jaren tachtig. Daarvoor en na zijn er nooit weer dergelijke taferelen geweest die deden denken aan The Beatles. Wij kunnen dat beschrijven, maar we vinden het veel leuker als we dat van de mensen uit het land te horen krijgen. En hopelijk kunnen de mensen dat dan voorzien van een mooie foto uit die tijd. De leukste inzendingen worden gehonoreerd met een aantal kaarten voor de try outs in Rotterdam, terwijl de allerbeste verhalen worden gepubliceerd in het programmaboek en dan overal in het land te lezen zijn.V&V Entertainment heeft een speciaal mailadres geopend voor de inzendingen die aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. De bijdrage mag maximaal 250 woorden lang zijn en uiterlijk 15 december aanstaande worden gemaild. Foto?s moeten digitaal worden aangeleverd en bovendien vrij van rechten zijn. Het mailadres voor deze teksten is . Bovendien geeft de schrijver toestemming om het verhaal te publiceren.

Doe Maar! De muziek is terug in een nieuw verhaal, 25 jaar na de eerste nummer 1-hit. Nederland, de jaren ‘80. Twee jonge meiden staan op het punt volwassen te worden. De wereld wacht op ze, maar er is dat grote geheim dat de twee voor altijd zal verbinden. Nederland heeft eindelijk zijn eigen Mamma Mia! Op 28 januari 2007 beleeft de nieuwe popmusical haar premiere in de Schouwburg Tilburg.

De onverslijtbare hits van Doe Maar vormen het uitgangspunt voor Doe Maar!, waarin een verrassende cast en een sterke band de tijd van toen laten herleven. DaniŽ¨†Boissevain speelt de rol van Rits, terwijl Jan Rot als Arent is te aanschouwen. Lenette van Dongen is Flora en kent in Kim-Lian van der Meij haar dochter Janis. Jan Elbertse kruipt in de huid van Rob, terwijl Annick Boer is aangetrokken voor de rol van Ria. Tenslotte maken Dorien Haan en Bart Rijnink hun opwachting als Alice en Tommie.

Doe Maar! wordt geproduceerd door Albert Verlinde en Roel Vente van V&V Entertainment.reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Doe Maar!


Producent: V&V Entertainment
Jaar: 2007
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier

Kim-Lian van der Meij

musical

Geb.datum: 1-10-1980

Meer info? Klik hier