Woezel en Pip in de Tovertuin beste kinder- en familiemusical 2010

Datum: 14-10-10


Woezel en Pip in de Tovertuin is bekroond met de ANWB Publieksprijs voor beste kinder- en familiemusical 2010.

Gisteren kreeg Dinand Woesthoff, creatief directeur van producent Dromenjager, de prijs - een bronzen beeld naar een ontwerp van Pépé Grégoire - uitgereikt in het programma RTL Boulevard.
Het was de eerste keer dat de ANWB Publiekprijs voor beste kinder- en familiemusical werd uitgereikt. Om deze nieuwe categorie extra aandacht te geven vond de feestelijke uitreiking apart plaats van het gala 7 juni j.l. Naast Woezel en Pip in de Tovertuin waren Sprookjesboom en Hoe overleef ik mijn eerste zoen? genomineerd.
Woezel en Pip in de Tovertuin - nog t/m zo 2 januari 2011 te zien in de theaters - is een muzikale familievoorstelling waarin twee vrolijke, lieve hondjes spannende avonturen beleven. De cast bestaat uit Bettina Holwerda, Koen Iking, Jacqueline Goedmakers en Florens Eykemans. De regisseur is Wilma Hoornstra; het script werd geschreven door Paul Paschier en Wilma Hoornstra i.s.m. producent Dinand Woesthoff van Dromenjager.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Woezel en Pip in de Tovertuin


Producent: Dromenjager
Jaar: 2009
Genre: Familie

Meer info? Klik hier

Bettina Holwerda

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 17-02-1979

Meer info? Klik hier