Page 1 of 196 pages  1 2 3 >  Laatste »

2017
december

VIDEO: Mozart! de musical in première in Antwerpen

musical
Datum : 17-12-17 | Reportage
Musicalworld doet verslag van Mozart de musical. Door het slechte weer misten wij de première, maar haalden de schade een week later in. In afwachting van onze recensie eerst een video-impressie van de voorstelling en gesprekken met titelrolspeler Ruben van Keer. VIDEO. Lees verder »
 

VIDEO en RECENSIE: West Side Story 2017, Sharks en Jets vechten nog steeds

musical
Datum : 14-12-17 | Reportage
Musicalworld woont de première bij van de internationale versie van West Side Story die ons land de komende weken aandoet. In ons videoverslag spreken we met Kevin Hack (Tony) en Natalie Ballenger (Maria). En onze recensent geeft deze versie DRIE ½ sterren. VIDEO. Lees verder »
 

Ghost das Musical in Berlijn

Musicalnieuws
Datum : 13-12-17 | Recensie
Dat extreme weersomstandigheden impact kunnen hebben op theaterbezoek, bleek afgelopen weekend maar weer eens toen (ook) Musicalworld de première van Mozart! in Antwerpen aan zich voorbij moest laten gaan. Gelukkig waren de weergoden ons richting Berlijn iets beter gezind en waren we getuige van een uitstekende Ghost das Musical, met onze eigen Willemijn Verkaik in een van de hoofdrollen. Lees verder »
 

De Fransse Eijkel: musicalacteurs in de cabaretwereld

musical
Datum : 09-12-17 | Recensie
Met de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunstfestival op zak touren Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg dit seizoen als cabaret duo door Nederland. Het tweetal speelt vooral met contrast tussen beeld en boodschap. Lees verder »
 

VIDEO: Toms magische speelgoedwinkel repeteert

musical
Datum : 07-12-17 | Reportage
"Heel toffe liedjes", zo omschrijft hoofdrolspeler Maikel Nieuwenhuis​ de muziek in Toms magische speelgoedwinkel​, I&L Entertainment​s nieuwste familiemusical. Musicalworld bezocht een repetitie, maakte een videoreportage met beelden van de show en interviewde Maikel en Marleen van der Loo​. VIDEO. Lees verder »
 
november

From Sammy With Love

musical
Datum : 30-11-17 | Recensie
Freek Bartels en Stanley Burleson bewijzen hun vakmanschap in interessant muzikaal eerbetoon aan Sammy Davis Jr. Inclusief verslag van Musicalworld.tv Lees verder »
 

VIDEO: Na al die tijd, een album van Pia Douwes

musical
Datum : 28-11-17 | Perspresentatie
Na al haar successen, na al die tijd brengt Pia Douwes eindelijk een album op cd uit: op After All This Time zingt Pia 13 musicalclassics. In het Engels. Musicalworld spreekt met de diva én met vertaler Charles Hart, de tekstschrijver van niets minder dan The Phantom of the Opera. . VIDEO. Lees verder »
 

Fanwork’s Thirteen - een feestje!?

musical
Datum : 21-11-17 | Recensie
Eindelijk is 13 te zien in Nederland. Fanwork maakt een mooie versie van deze Jason Robert Brown musical. Lees verder »
 

VIDEO: Mozart en Levay in duet

musical
Datum : 17-11-17 | Perspresentatie
Vanaf 10 december speelt de Kunze-Levay-musical Mozart! de Musical in Antwerpen. Musicalworld sprak met componist Sylvester Levay en acteurs Ruben van Keer en Ana Milva Gomes. VIDEO. Lees verder »
 

Tom’s Magische Speelgoedwinkel, de derde van I&L

musical
Datum : 15-11-17 | Perspresentatie
Een wintervoorstelling, die vanaf 8 december in de theaters te zien is. Tom’s Magische Speelgoedwinkel werd afgelopen week gepresenteerd. Musicalworld sprak met Maikel, Jeroen en Marleen, en ontdekte dat de dochter van de laatste twee een behoorlijke invloed heeft. Lees verder »
 
Page 1 of 196 pages  1 2 3 >  Laatste »


Uitgebreid zoeken

Zoek op alfabetZoek op datum

december 2017
Z M D W D V Z
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31