Perspresentatie

De barricaden op!

Een dag voor hun eerste voorstelling in Rotterdam nam de cast van Les Misérables al marcherend bezit van het Nieuwe Luxor Theater. En Inpecteur Javert was niet de enige die tegensputterde...

Carlo Boszhard: "Mijn scène in de riolen in de tweede akte is mijn absolute favoriet. Daarin mag ik alleen de duistere kant van Thénardier laten zien. Dat vind ik als acteur het mooiste om te doen. In de eerste akte, bij Baas van 't hele spul doe ik me nog voor als je beste vriend, maar in Hond eet hond ben ik alleen maar puur slecht."

Freek Bartels: "Natuurlijk verheug ik me intens op de barricadescène, maar ik speel ook kleine rolletjes in het ensemble. Onderschat die niet: ze zijn stuk voor stuk enig om te doen."

Nurlaila Karim: "De hele show is een aaneenschakeling van hoogtepunten."

Jamai Loman: "Lege stoelen lege tafels, mijn solo. Deze rol in Les Misérables is zà³ anders dan de mensen van mij gewend zijn. Marius wordt een keerpunt in mijn carrière."


15 April 2008
N.v.t.
Rotterdam
Nieuwe Luxor Theater
http://www.musicals.nl
miserables, jamai, loman, carlo, boszhard, nurlaila, karim, freek, bartels, rotterdam, luxor, erasmusbrug, barricade, barricaden