Vele potentiële theaterprofessionals komen naar Zoetermeer
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Dinsdag 7 april organiseerde de in Zoetermeer gevestigde theateropleiding de Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) voor de tweede keer dit jaar een open huis dag. Gebruikmakend van de faciliteiten van het CKC in Zoetermeer ontving zij maar liefst 300 geïnteresseerde leerlingen. Spectaculaire optredens van eerstejaars studenten werden afgewisseld met inspirerende vakdocenten van de opleiding. Getalenteerde leerlingen afkomstig uit het hele land bezochten de open huis dag. De grote hoeveelheid leerlingen die reeds tijdens de open huis dag auditieformulieren inleverden voor de eerste ronde op 25 en 26 april aanstaande onderstreept het succes van de open huis dag en DAPA in zijn algemeenheid.

De ongekende belangstelling voor DAPA is ook merkbaar bij alle andere professionele vooropleidingen die de NME foundation (partner binnen DAPA) aanbiedt. Afgelopen weken deden een veelvoud aan kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud auditie voor NME Kids on Tour de kinderopleiding voor getalenteerde musicalsterren in de dop. Eveneens deden vele jongeren, bezig met de laatste jaren van hun middelbareschool, auditie voor de NME Junior Academie, de vooropleiding, en bij positieve afronding een direct toegangsbewijs, voor de DAPA. Om alle kinderen en jongen die dromen van een toekomst in het theater en de audities gemist hebben alsnog een kans te geven organiseert de NME foundation op zaterdag 6 juni een extra, allerlaatste, auditieronde om de selectie van talenten voor NME Kids on Tour en de NME Junior Academie voor studiejaar 2009/2010 compleet te maken. 

De DAPA is een samenwerkingsverband tussen ROC ID College en de NME foundation. ROC ID College staat garant voor onderwijstechnische expertise, de NME foundation voorziet in de artistiek inhoudelijke kennis en de koppeling naar de beroepspraktijk via NME events. De academie biedt een breed assortiment aan opleidingen van topniveau. Met het unieke opleidingsconcept en het internationale netwerk waarmee stagemogelijkheden worden gerealiseerd, biedt DAPA haar studenten ongekende kansen.

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”

  [ # 1 ] 15 September 2009 10:03 AM
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2009-09-15

Ja mijn dochter deed auditie en is aangenomen…
Inmiddels 2 zaterdagen al in trainig..
Zit enorm op haar plek daar heeft het ook super naar haar zin.