Audities musicalgroep Rits - Children of Eden
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  4
Geregistreerd  2006-02-13

Op zaterdag 29, zondag 30 januari en woensdag 2 februari 2011 houdt Musicalgroep Rits audities voor de musical ‘Children Of Eden’. De uitvoeringen hiervan zullen in oktober/november plaatsvinden in Theater de Veste in Delft. De creatieve leiding is dit jaar opnieuw in handen van regisseur Elzo Niemeijer, muzikaal leider Richard FitzHugh en choreograaf Laurens Visser.

Praktische informatie
De audities worden gehouden in ‘De Ruimte’, Mercuriusweg 1, 2624 BC Delft. Ze bestaan uit drie onderdelen: spel, zang en dans. Iedereen wordt gevraagd een toneeltekst en een lied in te studeren. Voor de dansauditie is geen voorbereiding nodig; er wordt op woensdagavond 2 februari 2011 een groepsauditie gehouden.

‘Children Of Eden’
De musical ‘Children Of Eden’ is geschreven door Stephen Schwartz (‘Wicked’ en ‘Pippin’) en John Caird (‘Les Miserables’). De show is vrij gebaseerd op het verhaal van Genesis. Het is een vrolijke musical, die openhartig en met veel humor vertelt over het eeuwenoude conflict tussen ouders en kinderen. De uiteindelijke boodschap van de musical is bitterzoet, maar ook inspirerend: “het moeilijkste van liefde ... is loslaten.”.

Musicalgroep Rits
Musicalgroep Rits is in 1996 opgericht door een aantal enthousiaste Delftse musicalliefhebbers. Zij viert dit jaar dan ook haar 15-jarig bestaan! Rits heeft voorheen o.a. de musicals ‘Into the Woods’, “Moulin Rouge!’ en ‘Kismet’ op de planken gezet. Vorig seizoen stond zij met ‘Seussical de Musical’ voor het derde achtereenvolgende jaar in Theater de Veste in Delft.

Aanmelden of meer informatie
Aanmelden voor de audities (vanaf 16 jaar) kan tot 25 januari 2011 via: .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Meer informatie over Musicalgroep Rits is te vinden op onze website: http://www.musicalgroeprits.nl.

  [ # 1 ] 11 March 2011 08:24 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Musicalgroep Rits zoekt een Adam en Mama Noach

Voor de productie Children of Eden zijn wij op zoek naar mensen voor:

1 grote mannenrol - Adam
1 grote vrouwenrol - Mama Noach
Tevens zoeken wij nog mannen voor het ensemble.

Aanmelding kan door een email te sturen naar:

.(JavaScript must be enabled to view this email address)


‘Children Of Eden’ is geschreven door Stephen Schwartz (‘Wicked’ en ‘Pippin’) en John Caird (‘Les Miserables’). Het is een vrolijke en inspirerende musical over ouders, kinderen en geloof. Om nog maar niet te spreken over onopgeloste familiezaken!
De show is vrij gebaseerd op het bijbelverhaal van Genesis. Maar ‘Children Of Eden’ vertelt vooral het openhartig, oprecht en vaak humoristisch verhaal over het eeuwenoude conflict tussen ouders en kinderen. De uiteindelijke boodschap van de musical is bitterzoet, maar ook inspirerend: “het moeilijkste van liefde ... is loslaten.”

Meer informatie over Musicalgroep Rits is te vinden op onze website: http://www.musicalgroeprits.nl

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”