NME kids on tour - Hercules - Utrecht (Vorstelijk Complex)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Hercules betreedt digitale tijdperk met verve

Lancering trailer voor hilarische familievoorstelling Hercules de musical

Vandaag heeft Hercules zijn eigen trailer online geplaatst ´www.herculesdemusical.nl´ als door de goden ingegeven geeft hij zijn publiek een voorproefje op de familievoorstelling die van 28 juli tot en met 7 augustus in het Vorstelijk Complex te Utrecht draait. De trailer toont de persoonlijke queeste die Hercules volbrengt in zijn zoektocht naar zijn ware identiteit. Hercules en zijn getalenteerde cast neemt u mee naar de muzikale hoogtepunten waarmee de Acropolis wordt omgeven en toont u theatrale vergezichten van Griekenland in betere tijden.

Van 28 juli tot en met 7 augustus aanstaande speelt de getalenteerde cast van NME Kids on Tour de familievoorstelling Hercules de musical van Harlekijn — Talent Scouting & Theatrical Productions. De jeugdige castleden brengen hun kennis en ervaring, opgedaan in producties zoals onder andere Ciske de musical van Joop van den Ende Theaterproducties, mee in hun spel en zorgen daarmee voor een spannende theater beleving voor het hele gezin.  Na het succes van vorig jaar met ‘Merlijn de musical’  in het openluchttheater, Zuiderpark in Den Haag, belooft deze productie een overtreffende trap te zijn waarbij jong en oud als bij donderslag worden meegenomen door de wereld van de mythologie.

Met de lancering van de trailer kunt u zich vast mentaal voorbereiden op het spannende spektakel wat in het Vorstelijk Complex op u staat te wachten. Via de speciaal gemaakte QR-code en op de website http://www.herculesdemusical.nl vindt u deze spannende trailer.

[ Gewijzigd: 26 July 2011 12:55 PM by Jeroen ]
  [ # 1 ] 22 July 2011 04:05 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Judith Witteveen uit Utrecht realiseert Hercules de musical

Utrechtse brengt godenzoon tot leven in Vorstelijk Complex

Van 28 juli tot en met 7 augustus aanstaande realiseert stagiair Judith Witteveen van Harlekijn — Talent Scouting & Theatrical Productions de familievoorstelling Hercules de musical in het Vorstelijk Complex te Utrecht. Deze grote productie wordt door de jeugdige castleden van NME Kids on Tour uitgevoerd. Deze getalenteerde kinderen heeft u eerder kunnen zien in producties als onder andere Ciske de musical van Joop van den Ende Theaterproducties. Dankzij de betrokkenheid van Judith beleeft deze zomerproductie in juli haar wereldpremière.

Judith studeert Media & Entertainment Management aan het INHOLLAND te Den Haag. Als derdejaars student volbrengt zij op dit moment haar stage binnen Harlekijn — Talent Scouting & Theatrical Productions. Hercules de musical is de vijfde productie die Judith tijdens haar stage realiseert. Deze op en top familievoorstelling voor jong en oud is vanaf 28 juli te zien in het Vorstelijk Complex te Utrecht, waar Judith vorig jaar tijdens de opening voor Prinses Maxima heeft mogen dansen met het showteam, Sushma’s Dance Factory.

Met trots spreekt Witteveen over de productie die binnenkort haar wereldpremière beleeft: ‘Met klinkende stemmen, oogstrelende kostuums en de bijzondere entourage in het Vorstelijk Complex mag je Hercules de musical deze zomer niet missen’. Op de website http://www.herculesdemusical.nl staat meer informatie over de productie en haar medewerkers. Tevens kunnen geïnteresseerden hier terecht om kaarten te bestellen en het voorwerk van Judith Witteveen uit Utrecht gaan bewonderen.

  [ # 2 ] 26 July 2011 12:55 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Goddelijke karavaan trekt naar het centrum van Nederland -
Hercules vestigt in Vorstelijk Complex te Utrecht

Vanaf donderdag 28 juli 2011 speelt de getalenteerde cast van NME Kids on Tour de familievoorstelling Hercules de musical, een productie van Harlekijn — Talent Scouting & Theatrical Productions. Theaterliefhebbers, cultuurfanaten en alle andere thuisblijvers hebben tot uiterlijk 7 augustus 2011 de mogelijkheid om deze goddelijke voorstelling te bewonderen. Met jeugdige castleden die eerder schitterden in producties als Ciske en Tarzan van Joop van den Ende Theaterproducties en het legendarische verhaal van Hercules staat in het Vorstelijk Complex in Utrecht een waar spektakel op stapel. Het repetitieproces is inmiddels volbracht en de cast, afkomstig uit het gehele land, trekt nu naar het centrum van Nederland alwaar zij het publiek als bij donderslag meenemen naar de wereld van de mythologie.

Hercules de musical is een familievoorstelling waarin het klassieke en dramatische verhaal van de halfgod Hercules wordt vervlochten met de modernistische benadering van dit concept in de tekenfilm variant, om uiteindelijk, gedreven door het beschikbare talent bij de castleden een geheel eigen(tijdse) voorstelling te realiseren. De samenwerking tussen de professionele creatives en de getalenteerde kinderen die de cast vormen, maakt dat een hoogwaardig product neergezet kan worden met behoud van spontaniteit en integriteit die de kinderen met zich meebrengen en zijn alle ingrediënten voor een unieke theaterbeleving voor jong en oud voor handen.

Bepakt en bezakt met klinkende stemmen, oogstrelende kostuums trekt Harlekijn — Talent Scouting & Theatrical Productions deze week naar de bijzondere entourage van het Vorstelijk Complex. Bezoekers kunnen op de website http://www.herculesdemusical.nl nagaan hoe zij een plekje bij deze unieke voorstelling kunnen bemachtigen op de voorstellingsdata van 28 juli tot en met 7 augustus 2011.

  [ # 3 ] 29 July 2011 02:40 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

We spraken met Loek Meijer, Laura Bakker en Ricky Kooyenga die respectievelijk Hercules Phil en Pegasus gaan vertolken (of eigenlijk, sinds gisteren daadwerkelijk spelen). Wat ze ons te vertellen hadden kun je terugvinden op de homepage.