Stiles’ & Drewe’s Peter Pan in Brugge
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Start ticketverkoop musical Peter Pan (KotéKoer vzw)

Op 9, 10 en 11 september 2011 wordt in de Stadsschouwburg van Brugge de musical Peter Pan gespeeld door KotéKoer vzw. We zijn verheugd te kunnen meedelen dat de ticketverkoop voor dit spektakelstuk is gestart op 1 april 2011.

Over KotéKoer vzw
KotéKoer vzw is een productiehuis dat kwalitatief hoogstaande musicals wil organiseren in Brugge.
Wij willen met uitgedachte producties jongeren een musicalopleiding in een professioneel kader, die gesteund is op de drie pilaren zang, dans en toneel, bieden. Bij de producties vinden we de muzikale ondersteuning door een live-orkest belangrijk.

Over de musical Peter Pan
De muziek van de musical werd geschreven door George Stiles en Anthony Drewe. Voor het script tekende Willis Hall. Deze mensen wonnen reeds meerdere musicalawards in Londen en hun musicals worden over de hele wereld gespeeld. Deze versie van Peter Pan grijpt terug naar het oorspronkelijke verhaal, maar geeft een moderne toets aan het geheel door de fris klinkende nummers en betoverende muziek.
De regie is in handen van Ann Van Kerschaver. Dirigent van het live-orkest is Ruben Vanden Broucke. Peter van het project is musicalster Koen Crucke. Meter is Sarah Hay (Londense musicalster)
Er wordt echt gevlogen in de voorstelling. We werken samen met ZFX (Flying effects) (http://www.zfxflying.com/) voor het vliegsysteem.

Over de ticketverkoop
Na 2 weken voorverkoop is de ticketverkoop officieel gestart. We kunnen alvast vertellen dat in die 2 weken tijd al meer dan 1000 tickets de deur uitgingen.
Tickets kunnen besteld worden via het Cultuurcentrum Brugge op 050/44 30 60
Tickets kosten 20 euro (1e categorie) en 15 euro (2e categorie) excl. Verzendingskosten

De voorstelling van Honk! van dit zelfde gezelschap was echt fantastisch.

  [ # 1 ] 10 September 2011 01:11 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

een recensie van deze voorstelling kun je vinden op de homepage.