Children of Eden (Rits)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Jubileumproductie musicalgroep Rits in Theater de Veste

Musicalgroep Rits bestaat 15 jaar en viert dit op 4 en 5 november met de opvoering van de musical Children of Eden in Theater de Veste in Delft. Children of Eden is een ontroerende en herkenbare musical over ouders die het beste willen voor hun kinderen en daarbij over het hoofd zien dat kinderen net als zij hun eigen fouten willen en moeten maken. In de setting van de Bijbelverhalen van Adam en Eva, Kaïn en Abel en de Ark van Noach is dit een symbolisch verhaal, van toepassing op alle tijden en culturen.
Children of Eden biedt Rits de mogelijkheid zich van haar beste kant te laten zien in alle facetten van musical: zang, dans en spel. De prachtige muziek van Stephen Schwartz (Wicked) gaat van super-Broadway naar opzwepende gospel. Rits laat het allemaal zien en horen, ondersteund door een groots orkest en met medewerking van musical- en theaterzanggroep Prestige uit Voorburg.
Uitgebreide informatie vindt u op de productiewebsite http://www.childrenofeden.nl.

Kaartverkoop via http://www.theaterdeveste.nl of aan de kassa van het theater.
(Theater de Veste, Vesteplein 1, Delft, tel. 015 — 212 13 12).

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”

  [ # 1 ] 26 October 2011 11:15 AM
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  9
Geregistreerd  2004-12-13

Jubileumproductie Children of Eden in Theater de Veste.



Children of Eden is een ontroerende en herkenbare musical over ouders die het beste willen voor hun kinderen en daarbij over het hoofd zien dat kinderen net als zij hun eigen fouten willen en moeten maken. In de setting van de Bijbelverhalen van Adam en Eva, Kaïn en Abel en de Ark van Noach is dit een symbolisch verhaal, van toepassing op alle tijden en culturen.

De prachtige muziek van Stephen Schwartz (Wicked) gaat van super-Broadway naar opzwepende gospel. Rits laat het allemaal zien en horen op hoog niveau, ondersteund door een groots orkest en met medewerking van musical- en theaterzanggroep Prestige uit Voorburg.

Speeldata: 4 en 5 november
Waar: Theater de Veste in Delft

Uitgebreide informatie vindt u op de website http://www.childrenofeden.nl.

  [ # 2 ] 26 October 2011 11:19 AM
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  9
Geregistreerd  2004-12-13

een kijkje achter de schermen kun je zien op youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=WR8QDBwty78