Uniek huiskamerconcert Tim van Peteghem en Daan Smits
change_status
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal Reacties:  60
Geregistreerd  2008-09-22

Op maandag 20 augustus zullen Tim van Peteghem (Spring Awakening, Soldaat van Oranje) en Daan Smits (Soldaat van Oranje) een uniek huiskamerconcert geven. Onder begeleiding van pianist Arthur Postma zullen zij een mooie, muzikale avond verzorgen in Breukelen (zowel met de auto als met de trein goed bereikbaar). Vanaf 19.30 uur is de deur open en het concert zal starten om 20.00 uur.

Tim is onlangs aangenomen op de Guildford School of Acting en hij zal verder gaan studeren in Engeland. Deze avond is dan ook een mooie avond om hem succes te wensen en uit te zwaaien. Verder is deze avond een mooie gelegenheid om hem een steuntje in de rug te bieden voor zijn Engelandavontuur. Voor slechts 20 euro pp ben je al aanwezig bij deze bijzondere avond!

Mocht je hier bij willen zijn, laat dit dan weten via .(JavaScript must be enabled to view this email address). Vermeld dan je gegevens en het aantal personen waarmee je wilt komen. Je ontvangt dan de benodigde gegevens om bij het concert aanwezig te zijn.
Doe dit het liefst zsm, vanwege het aantal beschikbare plaatsen en dan kunnen we bij de organisatie van de avond rekening houden met het aantal aanwezige personen.
Voor vragen en opmerkingen kan je terecht op bovenstaand mailadres.

We hopen dat jullie het leuk vinden om hierbij te zijn en dat we Tim vast een mooie start van zijn Engelandavontuur kunnen geven! We gaan er zeker, samen met Daan, Tim en Arthur, een mooie en gezellige avond van maken.

  [ # 1 ] 24 August 2012 08:56 AM
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal Reacties:  60
Geregistreerd  2008-09-22

Helaas kon het huiskamerconcert 20 augustus niet doorgaan, maar het is verzet naar 3 september. Als er nog mensen willen komen zie hierboven hoe aan te melden!! (tijd etc blijft hetzelfde)