Telkens weer het dorp (OpusOne)
change_status
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  6801
Geregistreerd  2009-01-21

Op 28 juni a.s. is het 100 jaar geleden dat Wim Sonneveld geboren werd. Stichting Zonnehuis Muziektheater grijpt deze verjaardag aan en brengt Telkens weer Het dorp naar Het Zonnehuis! Een muzikale hommage vol tijdloze klassiekers als Het dorp, Lieveling, Josefien en Moeder, ik wil bij de revue. Nummers waarmee Sonneveld grote bekendheid verwierf en die allemaal geschreven werden door zijn levenspartner en tekstschrijver Friso Wiegersma.

Telkens weer Het dorp wordt gebracht door vier topvocalisten, twee generaties, uit de cabaret- en musicalwereld: Frans Mulder, Vera Mann, Mitch Wolterink en Julia Herfst. Het live combo staat onder leiding van Ruud Bos.

Een absolute must-see voor de kenner en een aangename kennismaking voor de jongere generatie. Mis het niet!

Te zien van 13 t/m 28 juni in het Zonnehuis (op de dagen dat Bridges niet speelt).

  [ # 1 ] 10 April 2017 09:31 AM
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  661
Geregistreerd  2005-05-05

Wat een verrassing, gelijk maar 2x geboekt.
Ze mogen ook de songlist van 2003 weer gebruiken.
Grappig dat Julia Herfst dan wellicht nummers krijgt te zingen die haar oma bijna 50 jaar geleden zong.

   Handtekening   

MarcelHensema*TimTeunissen*JobGreuter*Kooten,Spaaij,Bosch*Roosendaal, Boer*Michelle van de Ven*Luuk Ransijn*Marijn Brouwers*Marjolijn Touw*Renee van Wegberg*Rundfunk*Cinderella*The Visit

  [ # 2 ] 11 June 2017 06:17 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Cast Sonneveld-hommage ‘Telkens weer Het dorp’ doopt Zonneplein om tot Sonneplein

Het Zonneplein in Amsterdam-Noord heeft deze maand juni een nieuwe naam: het Sonneplein. Frans Mulder, Vera Mann, Mitch Wolterink en Julia Herfst onthulden het nieuwe straatnaambord in het kader van hun voorstelling Telkens weer Het dorp. Deze muzikale hommage aan Wim Sonneveld en zijn tekstschrijver Friso Wiegersma is vanaf aanstaande dinsdag, 13 juni, te zien in Theater Het Zonnehuis dat aan het plein ligt.

Wie kent ze niet? De Nederlandse evergreens Het dorp, Lieveling, Josefien en Moeder, ik wil bij de revue. Het zijn nummers waarmee Sonneveld grote bekendheid verwierf en die allemaal geschreven werden door zijn levenspartner Wiegersma. Ter gelegenheid van Sonnevelds honderdste verjaardag brengt Stichting Zonnehuis Muziektheater hun tijdloze klassiekers terug in het theater. De nummers worden gezongen door Frans Mulder, Vera Mann, Mitch Wolterink en Julia Herfst. Het live combo staat onder leiding van Maurits Fondse.

Telkens weer Het dorp is van 13 t/m 28 juni drie weken lang te zien op de dinsdagen en woensdagen (ook matinee). De laatste voorstelling is op 28 juni, de dag dat het honderd jaar geleden is dat Sonneveld geboren werd.

http://www.zonnehuismuziektheater.nl

[ Gewijzigd: 11 June 2017 06:20 AM by Jeroen ]