ZIGANA de musical, Zoetermeer
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2009-08-19

Heel de maand november (rond Halloween) is de musical ZIGANA te zien op een mysterieuze plek in Zoetermeer!

Op http://www.ziganademusical.nl is meer informatie te vinden!

Kom ook!

  [ # 1 ] 21 October 2009 03:29 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Kaartverkoop Zigana de musical in volle gang

Harlekijn maakt zich klaar voor eerste voorstellingen in Platinatheater

Nog maar anderhalve week te gaan en het is zover, Zigana de musical. De getalenteerde cast van Harlekijn — Talent Scouting & Theatrical Productions is hard bezig om de laatste hand aan de productie te leggen. Van 29 oktober tot en met 29 november dit jaar is Zigana de musical exclusief te bewonderen in het Platinatheater in Zoetermeer. Het voormalige pand van Safe Motors aan de Platinastraat 47 wordt momenteel omgetoverd tot mysterieus theater waar de in grote getale toegestroomde bezoekers op passende wijze worden ontvangen.

De kaartverkoop van Zigana de musical is sinds de start een groot succes. Een grote hoeveelheid bezoekers heeft inmiddels via de website http://www.ziganademusical.nl kaarten weten te bemachtigen. In de regio Haaglanden gonst het van de geruchten over het nieuwe theater aan de Platinastraat 47 in Zoetermeer en de mysterieuze voorstelling Zigana de musical welke daar exclusief wordt geproduceerd. Op alle fronten, zowel binnen de cast als het productieteam, worden op dit moment alle zeilen bijgezet om het toegestroomde publiek mee te kunnen nemen in een ongekende theatrale belevenis.

Het verhaal
Zigana is een meisje uit het kleine dorpje Türzi in het hart van Transylvanië. Haar oom Bartok is daar de grote held, omdat hij 18 jaar geleden het dorp van de vampier Graaf Durant heeft gered. Dan ontmoet Zigana, Javalin en beiden worden op slag verliefd. Uitgerekend Javalin blijkt de zoon van de beruchte Graaf Durant te zijn. De dorpelingen openen de jacht op Javalin en Zigana wordt onderdeel van een gruwelijk plan van Graaf Durant. Blijven de geliefden uit de handen van de dorpelingen? Slaagt het plan van Durant? En houdt de liefde van Zigana en Javalin stand?

Bezoekers kunnen genieten van twee verschillende versies van de musical; enerzijds is er de spannende theatervoorstelling, anderzijds kan men genieten van een adembenemende

dinnershow. Voor beide varianten geldt; een onvergetelijke avond in duistere sferen. Het is mogelijk om via de site te reserveren voor een bezoek aan Zigana de musical!

Zigana, een brandend verlangen naar eeuwige liefde…

/quote]

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”