George Stiles en Anthony Drewe op première Honk!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  5
Geregistreerd  2006-05-12

Nu zaterdag, 5 september 2009, vindt in Torhout de première plaats van de (semi-professionele) musical Honk! van VZW De Vondeling.

Na een jaar volop repeteren, onder leiding van regisseuse Ann Van Kerschaver, Muzikaal Verantwoordelijke Ruben Vanden Broucke, Vocal Coach Reinhard Andries, Choreografe Ellen Braet (Tango door Alexandra Van Landschoot) en productieleiders Matthijs Vandekinderen en Sven Vanrietvelde zal een veertig man tellende cast, ondersteund door een elfkoppig professioneel orkest, vier avondvoorstellingen en vier schoolvoorstellingen brengen van deze klassieker van George Stiles en Anthony Drewe.

Het project kreeg de volledige steun van coach Koen Crucke en kon zelfs rekenen op een bezoek van West End-actrice Sarah Hay.

Nu zaterdag vindt de première plaats! Wij hebben de eer u te laten weten dat niemand minder dan de originele componist George Stiles en tekstschrijver Anthony Drewe de première zullen bijwonen!!

Vriendelijke groeten,

VZW DE VONDELING

  [ # 1 ] 05 September 2009 08:45 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Het is dat het geen zin heeft om mensen op te roepen naar deze show te gaan omdat alle voorstellingen zijn uitverkocht, anders had ik dat zeker gedaan. Werkelijk een schitterende voorstelling.

Lees de review van de generale repetitie van gisterenavond hier