Peter Pan - Malden 17 december
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Persbericht

Melle Valk, Timo Hulshorst en Melissa Smoorenburg

in Peter Pan de Musical


Het Gelders Musical Ensemble presenteert PETER PAN de MUSICAL met tekst, muziek en regie van Piers Chater Robinson naar het bekende werk van J.M.Barrie in Nederlandse versie van Edwin de Jongh.
MELLE VALK uit Veenendaal (12 jr), speelt de rol van Peter Pan, het jongetje dat nooit volwassen wil worden. TIMO HULSHORST UIT DUIVEN (15 jr)  speelt de traditionele dubbelrol van meneer Liefje en Kapitein Haak, de boosaardige tegenstander van Peter Pan. MELISSA SMOORENBURG UIT ELTEN (14 jr) speelt de rol van Wendy.

Deze sprankelende versie van dit bijna honderd jaar oude en nog altijd zeer succesvolle verhaal voor jong en oud is te zien in Scc Maldensteijn in Malden met een uitgebreide cast van jonge acteurs, dansers en zangers tussen de 7 en 22 jaar in een voorstelling vol vaart en spanning, met als bijzonder effect de vliegtocht van Peter Pan en de kinderen naar Wonderland.

Peter Pan de Musical is alleen op 17 december te zien in scc Maldensteijn in Malden.

Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de kassa’s van scc Maldensteijn in Malden. telf. 024 3572479 of via de site http://www.maldensteijn.nl

 

  [ # 1 ] 23 November 2011 12:12 AM
Avatar
Understudy
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  116
Geregistreerd  2011-03-26

Ik ga denk ik kijken!

   Handtekening   

Maggots!