Margreet Dolman viert jubileum
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Margreet Dolman viert 30-jarig jubileum in het DeLaMar Theater

Op dinsdag 15 mei 2012 vindt de jubileumshow 30 jaar Margreet Dolman plaats in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Tijdens deze eenmalige voorstelling wordt het 30-jarig theaterjubileum van Margreet Dolman groots gevierd.

Dertig jaar na haar theaterdebuut in Theater Bellevue, viert Margreet Dolman gerijpter, doorleefder en intenser dan ooit haar 30-jarig theaterjubileum vlakbij de plek waar het toen allemaal begon. Naast Margreet Dolman maken ook dominee Gremdaat en dokter Valentijn hun opwachting.  Muzikale gast is Benjamin Herman, die in de jaren negentig als, nog relatief onbekende saxofonist, een hele tournee lang met Dolman door het land trok. Zoals altijd is daarnaast de inbreng van het publiek een wezenlijk onderdeel van de show.

Margreet Dolman zag eind 1975 het licht en in mei 1982 begon zij aarzelend haar theatercarrière in de kleine zaal van Theater Bellevue. Het werd een daverend succes, drie seizoenen aldaar en daarna tournees door het hele land: in de Kleine Komedie, het Nieuwe de la Mar Theater en later uiteraard ook in het eigen Betty Asfalt Complex. Televisie volgde en ook anno nu zijn haar jaarlijkse decembervoorstellingen steevast uitverkocht. Volgend seizoen maakt zij samen met Dominee Gremdaat weer een tournee door het land.

30 jaar Margreet Dolman
Dinsdag 25 mei 2012, 20.00 uur
DeLaMar Theater, Wim Sonneveld zaal
Reserveringen: http://www.delamar.nl

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”