Pierric - Balanceren tussen mime, theater, comedy en magie in
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Verwacht het onverwachte met Pierric
Balanceren tussen mime, theater, comedy en magie in een spectaculaire theatershow

Een man in een witte mysterieuze kamer met deuren die weigeren open te gaan. Een parel van een voorstelling die moeilijk in een hokje te plaatsen is. De theaterproductie Pierric speelt met alle elementen van een non-verbaal verhaal. Hij spreekt niet, maar mimet, is tevens een goochelaar en laat ook kanten zien van een danser en acrobaat. Pierric staat bekend om zijn ongekende veelzijdigheid en precisie. DG Theater brengt dé hit van het Avignon Festival 2010 naar Nederland. De première van Pierric is op 26 maart a.s. in het Parktheater in Eindhoven. Pierric is nog tot en met 27 april 2013 te zien in de Nederlandse en Vlaamse theaters.

Wie is Pierric Tenthorey
Fransman Pierric werd geboren in 1981 en begon dramaschool in 1986. Zijn doel was het werken in diverse genres, van comedy tot toneel. Zo was hij te zien in King Lear, Oblomov, L’Ecole des Femmes, Antigone en Act Without Words II.

Pierre Palmade:      ‘A superb show’
Première magazine:  ‘Sweeps away all the clichés about mime’

Meer informatie
Pierric is vanaf 26 maart 2013 te zien in de Nederlandse en Vlaamse theaters. Voor meer informatie en de hele speellijst gaat u naar http://www.wereldtheater.com of www.pierric.ch.

‹‹ Een Ideale Vrouw      Theater Na de Dam ››