Meezingconcert JCS (Tilburg)
change_status
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1251
Geregistreerd  2009-08-13

Vrijdag 29 maart in poppodium 013, Tilburg. Quote:

Tilburg gaat iets groots en nieuws meemaken. Nooit eerder kon Jesus Christ in een grote popzaal worden meegezongen en beleefd. Van bekende nummers als “Hosanna “ via “I don’t know how to love Him” tot “Judas’ Death”.

Alhoewel het accent ligt op meezingen, zijn er volop musical- en spelelementen in de show verwerkt. De ambiance wordt versterkt door het publiek dat met iets wits, of zelfs geheel in het wit komt. Dit draagt bij aan de speciale sfeer van deze bijzondere avond.

De uitgebreide band staat onder leiding van Tilburger Dave Hanhart. Ook alle vocalisten hebben hun muzikale roots in deze stad. Arjan Janissen speelt als Jezus de hoofdrol. Daarnaast wordt Maria Magdalena vertolkt door Suzanne Mol en is Joost van Rooij te zien als Judas. De totale cast bestaat uit zo’n twintig personen.

Stichting Hanhart voor Muziek is de organisator van het concert. Vorig jaar wist men al tweemaal Poppodium 013 vol te krijgen met de meezingshow Danzing Queen. Ditmaal wordt de lat nog hoger gelegd, en heeft Dave Hanhart zijn professionele netwerk ingeschakeld om een topevenement neer te zetten.

Rolverdeling:
Jesus Christ: Arjan Janissen            
Maria Magdalena: Suzanne Mol          
Judas: Joost van Rooij                    
Pilatus: Jack Breikers                      
Cajaphas: Ivar Costenoble                
Annas: Joris Donders
Herodus: Jim Stewart
Simon Zealotes: Rafaël van Maarel

Voor de volledige cast/bron: http://www.hanhartvoormuziek.nl/jesuschrist/