2 of 7 |  < 1 2 3 4 >  Last ›
Urinetown 2017/2018
  [ # 16 ] 19 April 2017 11:00 AM
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  986
Geregistreerd  2013-09-09

Lotte Vugts speelt Kleine Eefje in Urinetown de Musical

Lotte Vugts zal de rol van Kleine Eefje gaan spelen in Urinetown de Musical. De voorstelling is komend seizoen te zien in verschillende Nederlandse theaters en gaat eind september in première.

Kleine Eefje: ‘’Zo’n ontzettend gebrek aan water dat privé-toiletten uiteindelijk niet meer verantwoord waren. Zo’n belachelijk uitgangspunt voor een musical’’

Studie
Lotte Vugts is geboren en getogen in Brabant en studeerde in 2015 af aan het Conservatorium in Haarlem, richting muziektheater. Tijdens haar opleiding focuste zij zich met name op haar zang en spel, waarna zij afstudeerde als verhalen vertellende theater zangeres. Haar eindexamen solo werd geregisseerd door Marleen van der Loo. Naast haar opleiding volgde Lotte in de afgelopen jaren zang- en acteerlessen bij o.a. Petra Laseur, Paul Farrington, Margot Giselle en Michelle van de Ven.

Theater
Na haar opleiding begon Lotte haar professionele carrière in het ensemble van The Sound of Music (Stage Entertainment) en was ze te zien in de voorstelling De Magie van het Sprookjesbos van Kroonenburg Producties. Sinds 2016 vorm zij samen met Cathalijne de Sonnaville het muziektheaterduo ‘’De Miezemeisjes’’ waarmee ze muziektheatervoorstellingen maken voor jong en oud. Naast dat Lotte muziektheater speelt, schrijft en maakt, is zij werkzaam als regisseur en docente zang en spel.

Zoo…Hallo daar! En welkom bij Zeikstad!
Zeikstad is… tja, dat is een plek waar mensen het gedurende de voorstelling veel over zullen hebben. Het is een soort mythische plaats, begrijpt u? Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige ”Peace In Harmony” dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Bobbie Goud, de held van onze ”Musical”, heeft er genoeg van en spoort het volk aan tot een revolutie. Een revolutie met bloed en lef, als het niet anders kan! Maar de situatie wordt ingewikkeld wanneer hij de liefde van zijn leven tegen het lijf loopt.

  [ # 17 ] 20 April 2017 08:07 PM
Avatar
West End Ster
RankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1561
Geregistreerd  2011-07-31

Vorige versie al eens gezien maar deze musical blijft een bezoek waard!

  [ # 18 ] 22 April 2017 10:08 AM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  4150
Geregistreerd  2012-03-09

SASKIA SCHà„FER IN URINETOWN DE MUSICAL

Saskia Schà¤fer zal komend seizoen te zien zijn als Jozefien Goud en Dr. Cleausette in Urinetown de Musical. De voorstelling gaat eind september in première en zal te zien zijn in verschillende Nederlandse theaters.

STUDIE
Saskia studeerde af aan het Conservatorium in Alkmaar voor Zang Lichte Muziek (Pop/Jazz) en aan de musicalopleiding. Na haar studies aan het conservatorium begon Saskia haar carrière als leadzangeres in de duitse tournee van Flower Power Musical Story van Frank Serr Showservice International GmbH waarin zij o.a. nummers zong van de zangeres Janis Joplin! Een paar jaar later was zij bij dezelfde werkgever te zien als leadzangeres in Broadway Musical Gala. Eerst in een duitse, een jaar later in een europese tournee. Teruggekomen in Nederland studeerde Saskia aan de acteeropleiding ‘Het Collectief’ in Amsterdam. Op dit moment volgt zij klassieke zanglessen bij Zalina Tamar Niamut.

THEATER
Afgelopen seizoen was zij te zien als La Commodia in Beauty and the Beast, zowel in Flander’s Expo te Gent als in het Circustheater in Scheveningen. Daarvoor speelde ze in verschillende musicals zoals The Sound of Music (Zuster Sophie/Understudy Moeder Overste), Sister Act (Understudy Maria Patricia), Evita (moeder Duarte), Elisabeth in Stuttgart (Understudy Ludovika/Frau Wolf), Into the Woods (Florinda), Titanic (Kate Murphey) en Rex. Ook speelde ze mee in de Operette La Vie Parisienne en de kindervoorstelling Rupsje. Daarnaast verleende zij haar medewerking aan Best of Musicals 2007 in Leipzig en aan het Music Gala 2007 met o.a. Tony Neef, Joke de Kruijf, Rolf Koster en Cor Bakker.

ZANGERES
Saskia was als leadzangeres verbonden aan Holiday on Ice ‘In Concert’ waarmee ze tourde door Nederland, België, Engeland en Griekenland. Ook was zij leadzangeres bij concerten met verschillende orkesten en popbands in binnen- en buitenland, waaronder de Leidse Scratchdagen en Fàªte de la Musique in Genève. Naast uitvoerend artiest is Saskia ook werkzaam als zangcoach.

   Handtekening   

“Elphaba, je bent de mooiste…”

  [ # 19 ] 28 April 2017 01:29 PM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  4150
Geregistreerd  2012-03-09

STEPHANIE VAN ROOIJEN SPEELT ELSJE FIEDERELSJE

Stephanie van Rooijen is komend seizoen te zien in Urinetown de Musical. Zij zal de rol van Elsje Fiederelsje en Mevrouw Millenium gaan vertolken.

STUDIE
Sinds haar achtste danst en zingt Stephanie al bij Lucia Marthas, waarbij zij vele vooropleidingstrajecten heeft gevolgd en zichzelf bleef ontwikkelen. Stephanie combineerde tijdens de HAVO (Gerrit van de Veen College in Amsterdam), een vooropleidingstraject bij het Lucia Marthas Institute for Performing Arts, waarbij Stephanie werd voorbereid op een eventuele voortzetting binnen de HBO-opleiding van LMIPA. Om haar grote droom te kunnen realiseren, deed ze auditie voor het HBO en werd aangenomen. Tijdens deze opleiding kreeg zij o.a. danslessen van het Latin duo Koen Brouwers & Roemjana de Haan, Vincent Vianen, Tara Masimer & Anthony Burell. Kreeg privé zanglessen van Jimmy Hutchinson, Rein Kolpa & Rich Ascroft. Zangtechniek & interpretatie workshops van Marjolijn Touw, Tony Neef, Casey Francisco, Paul Walthuis, Nina Norblad & Nathalie Weis. Ook kreeg Stephanie acteerlessen van Terence Schreurs, Michiel Varga & Inge Ipenburg.

Gedurende haar opleiding behaalde Stephanie een excellentie in zang en mocht als uitwisselingsstudent naar de University of Gothenburg, Academy of Music and Drama in Zweden. In juni 2014 studeerde Stephanie af aan het HBO van Lucia Marthas Institute for Performing Arts en behaalde twee diploma’s: Uitvoerend Artiest ‘Zangeres, Danseres, Actrice’ en Dans Docent.

THEATER
Vanaf haar vierde levensjaar werd duidelijk dat zij talent had voor verschillende disciplines waaronder: zang, dans en acteren. Stephanie kreeg op haar zevende de puppy hoofdrol in de musical “De 101 Dalmatiërs”. Hierna volgden meerdere professionele musicalproducties zoals “The Sound of Music” van Stage Entertainment en de hoofdrol van “Annie” in de gelijknamige musical van Albert Verlinde Entertainment. In 2014 voltooide zij een stage bij de musical ‘Moeder ik wil bij de revue’ van Stage Entertainment en volgde tevens danslessen bij Broadway Dance Center in New York. Direct na haar opleiding was Stephanie te zien als Jelka de sneeuwprinses in de Winter Efteling, waarbij zij als soliste in zang en spel te bewonderen was. In januari 2016 werd Stephanie aangenomen voor die nieuwe musical ‘SKY in 3D’ van Robin de Levita, Kees Abrahams, Marco Borsato en John Ewbank. Hierbij was ze te zien als urban danseres/zang ensemble, en beide understudy’s van de hoofdrollen ‘SKY en Cynthia’.

STEMACTRICE
Verder is Stephanie al jaren actief als stemactrice voor verschillende series en films bij o.a. Nickelodeon, Disney XD, Disney Channel & NETFLIX. Momenteel is ze o.a. te horen als Dulcinea in de nieuwe NETFLIX serie ‘Puss in Boots’ en spreekt de rol van Jasmijn in, in de nieuwe serie ‘Soy Luna’ op Disney Channel.

THE VOICE OF HOLLAND
Dit jaar deed Stephanie mee aan The Voice of Holland 7! Tijdens haar Blind Audition draaiden alle vier de coaches voor haar en koos ze voor Guus Meeuwis. Haar battle won ze ook, waarmee Stephanie haar plek bemachtigde in de Knock-outs.

   Handtekening   

“Elphaba, je bent de mooiste…”

  [ # 20 ] 05 May 2017 08:03 AM
Understudy
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  135
Geregistreerd  2009-07-06

De eerste tryouts in Schiedam staan ineens niet meer op de verkoopsite. Lijkt me geen goed teken.

  [ # 21 ] 05 May 2017 08:19 AM
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  434
Geregistreerd  2011-03-22

Sowieso staan er maar 23 voorstellingen op de speellijst, met ook nog een paar “gaten” in het programma.

  [ # 22 ] 05 May 2017 10:42 AM
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  483
Geregistreerd  2011-09-14

Het viel mij ook al op dat in het boekje en op de website van Theater de Veste in Delft de voorstelling ook niet wordt genoemd…

  [ # 23 ] 05 May 2017 12:18 PM
Understudy
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  112
Geregistreerd  2011-04-29

Bij de Flint in Amersfoort wordt de voorstelling wel genoemd, maar met deze opmerking:
“Deze voorstelling vindt plaats in Flint, maar wordt extern georganiseerd door Joint Ventures.”
Vandaar dat deze voorstelling waarschijnlijk niet bij alle theaters zichtbaar is waar ze spelen omdat de verkoop van kaarten via Joint Ventures gaat.
Wat me wel opvalt is dat er nog nauwelijks tot geen kaarten verkocht zijn voor alle voorstellingen, uitgezonderd de première. Misschien niet zo handig om de verkoop in eigen hand te houden, veel mensen weten dit niet en zien de voorstelling dus niet in het programmaboekje staan. Vind de prijs van 47,50 ook aan de hoge kant.

[ Gewijzigd: 05 May 2017 12:23 PM by MusicalfanB ]
  [ # 24 ] 05 May 2017 12:24 PM
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  483
Geregistreerd  2011-09-14

Ja, zag idd op de website van Joint Ventures dat je daar gewoon kaarten kon kopen en plaatsen kon kiezen inderdaad. Maar of dat nu een slimme tactiek is…

Er is op dit moment nog geen stoel verkocht en door het theater wordt er geen reclame gemaakt. Via het theater wordt het publiek dus niet bereikt. Ben benieuwd hoeveel kaarten er dan verkocht gaan worden.

(en sws 49,- voor een relatief kleine productie is redelijk prijzig naar mijn idee, maar misschien zit ik ernaast)

Edit: oh, haha, je had je bericht nog gewijzigd dus nu zeggen we hetzelfde haha

  [ # 25 ] 05 May 2017 12:45 PM
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1161
Geregistreerd  2010-03-23

Het lijkt erop dat de voorstelling niet is geboekt door theaters maar dat Joint Venture de zalen huurt. In het theater waar ik werk is het bij zaalhuur (meestal) zo dat de producent zelf de kaartverkoop en publiciteit moet verzorgen, dus in die zin hebben ze weinig keuze. Qua publiciteit is het allemaal nog niet veel soeps idd, zeker met een onbekende titel + cast (van wat er tot nu toe bekend is dan).

  [ # 26 ] 05 May 2017 01:03 PM
Understudy
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  135
Geregistreerd  2009-07-06

Als je kaarten via het theater koopt krijg je sowieso je geld terug als een voorstelling wordt geannuleerd. Nu moet je rechtstreeks bij de producent boeken en als het dan mis gaat moet je nog maar zien dat je je geld terug krijgt. De voorstellingen zijn vanaf 1 mei in de verkoop en er is nog nagenoeg niets verkocht.

  [ # 27 ] 05 May 2017 02:55 PM
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1024
Geregistreerd  2013-05-26

Laush - 05 May 2017 12:45 PM

Het lijkt erop dat de voorstelling niet is geboekt door theaters maar dat Joint Venture de zalen huurt. In het theater waar ik werk is het bij zaalhuur (meestal) zo dat de producent zelf de kaartverkoop en publiciteit moet verzorgen, dus in die zin hebben ze weinig keuze. Qua publiciteit is het allemaal nog niet veel soeps idd, zeker met een onbekende titel + cast (van wat er tot nu toe bekend is dan).

Ik heb ook weleens gezien dat externe programmering gewoon in een programmaboekje staat. Met het oog op de horeca heeft een theater tenslotte ook baat bij een goede zaalbezetting. Maar zelfs al zou je daar misschien iets voor moeten betalen, dan nog lijkt mij dat het wel waard. Want de beste manier om je productie naar het publiek te communiceren is toch via de seizoensbrochure.

  [ # 28 ] 05 May 2017 03:05 PM
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1161
Geregistreerd  2010-03-23

Heeft denk ik met de grootte van het theater te maken dan, wij zijn vrij klein. Externe voorstellingen komen wel gewoon op de website van het theater te staan, dus waarom dat bij Urinetown dan niet gebeurt snap ik niet.

  [ # 29 ] 07 May 2017 05:59 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Naomi Walschot als Sippe Suus in Urinetown de Musical


Komend seizoen zal Naomi Walschot te zien zijn als Sippe Suus en Secretaresse van Reinhart W. Kleinhart in de musical Urinetown. Daarnaast zal Naomi de rol van Dancecaptain op zich nemen.

Studie
Tijdens haar middelbare schooltijd volgde Naomi buiten schooltijd de 5 O’Clock vooropleiding van het AHK. De vooropleiding maakt deel uit van de Academie voor Theater en Dans van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) en richt zich op jonge getalenteerde dansers tussen de 11 en 21 jaar en is de meest veelzijdige, allround vooropleiding voor hedendaagse dans die er in Nederland is. Na deze vooropleiding besloot Naomi verder te studeren aan het AHK en volgende maand studeert Naomi af aan de UC Jazz Musicaldansopleiding. Tijdens haar studie volgde ze lessen bij o.a. Ad van Dijk, Marco Braam, Gerleen Balstra en Melise de Winter. Daarnaast heeft ze workshops gevolgd bij Eddy Habbema, Paul Eenens en Scott Alan.

Theater
Naomi was afgelopen seizoen te zien in de productie ‘HAIR’ van Stage Entertainment, als lid van het ensemble en on stage swing.  te zien in de productie ‘HAIR’ van Stage Entertainment, als lid van het ensemble en on stage swing. Tijdens haar opleiding speelde Naomi twee eindvoorstellingen genaamd: “Rats love on no evil star” onder begeleiding van Karina Holla en de voorstelling “OOOOOOOO” in samenwerking met choreograaf Guilio d’Anna.

  [ # 30 ] 07 May 2017 06:17 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Premièrekaarten Urinetown de Musical in de verkoop!

Heb jij altijd al eens een première mee willen maken? Dan is dit je kans! 

Joint Venture Productions biedt jou de unieke mogelijkheid om bij de officiële première van Urinetown aanwezig te zijn op zaterdag 23 september 2017 in Schouwburg Amstelveen.

Zoo…Hallo daar! En welkom bij Zeikstad!
Zeikstad is… tja, dat is een plek waar mensen het gedurende de voorstelling veel over zullen hebben. Het is een soort mythische plaats, begrijpt u? Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige “Peace In Harmony” dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Bobbie Goud, de held van onze “Musical”, heeft er genoeg van en spoort het volk aan tot een revolutie. Een revolutie met bloed en lef, als het niet anders kan! Maar de situatie wordt ingewikkeld wanneer hij de liefde van zijn leven tegen het lijf loopt.

Geen zeikverhaal, al lijkt dat zo!
Zo’n ontzettend gebrek aan water dat privé-toiletten uiteindelijk niet meer verantwoord zijn. Een belachelijk uitgangspunt voor een musical. Maar Urinetown is een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het zit boordevol satirische humor met een knipoog naar beroemde musicals als Les Misérables en West Side Story. Met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst neemt deze intieme voorstelling zowel de politiek als het genre musical op de hak. Ach, laten we het er maar op houden dat het vol zit met symboliek en dat soort zaken.

Bestel snel je tickets via onderstaande website want OP=OP! 

http://www.jointventureproductions.nl/producties/urinetown/

 < 1 2 3 4 >  Last ›
2 of 7
‹‹ Ketnet Musical - Unidamu      ONE ››