The Last Ship (Bohemian Productions) - Sint-Niklaas (BE)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

PERSBERICHT Bohemian Productions brengt THE LAST SHIP

Musicalvereniging Bohemian Productions, bekend van onder andere de gedurfde en meeslepende voorstellingen “Lelies”, “Jesus Christ Superstar”, “IF/THEN” en “Mette”, kondigt met trots haar nieuwste productie aan: “The Last Ship”. Deze indrukwekkende musical, met muziek van poplegende Sting, belooft een spektakel te worden dat het publiek meeneemt op een meeslepende reis over liefde, verlies en veerkracht.

“The Last Ship” is gebaseerd op waargebeurde feiten die zich afspelen in Wallsend (Noord-Engeland) en vertelt het verhaal van een groep scheepsbouwers die te horen krijgt dat hun werf moet sluiten, met massale afdankingen tot gevolg. Maar het laatste schip waaraan ze werken, willen ze koste wat het kost nog redden.

Alsof het dorp hierdoor nog niet genoeg op z’n kop staat, keert plots Gideon terug na 17 jaar de wereld rondgereisd te hebben. Hij treft het dorp en zijn inwoners anders aan dan verwacht en probeert oude relaties te vernieuwen. En dat zorgt voor enkele verrassingen…

Vanaf 17 mei 2024 zal de stadsschouwburg van Sint-Niklaas het decor vormen voor deze onvergetelijke productie. Met een getalenteerde cast van 35 enthousiaste leden, ondersteund door een live orkest, wordt “The Last Ship” een opmerkelijke musical die u niet mag missen.

De ticketverkoop voor deze voorstelling is zojuist van start gegaan. Tickets en info via http://www.bohemianproductions.be

We hopen ook u te mogen ontvangen op onze voorstelling!

“The Last Ship” speelt op:
vrijdag 17 mei 2024, 20u
zaterdag 18 mei 2024, 15u
zaterdag 18 mei 2024, 20u
zondag 19 mei 2024, 15u
zondag 19 mei 2024, 20u
maandag 20 mei 2024, 15u
in de stadsschouwburg van Sint-Niklaas (Paul Snoekstraat 1, Sint-Niklaas)

25 euro – standaardticket
23 euro - verminderd ticket (-18 jaar)

Tickets & info: http://www.bohemianproductions.be