Altijd op de eerste rij

Meer artikelen

Na elf jaar werkt Ganesha nog steeds ⭐⭐⭐⭐

Kirsten Cools, Goele De Raedt, Wanne Synnave en Pieter Van Keymeulen wagen zich aan een van de kroonjuwelen van Judas Theaterproducties, Ganesha. Of ze met vlag en wimpel slagen of hun vingers branden aan het zinderende India, is hieronder te lezen. Kijk daarna ook naar Musicalworld.TV's videoreportage.

Musicalworld TV

Ganesha - Een perfecte god na 11 jaar terug

The Sound of Music – Spot! Theater

De musical der musicals, vertolkt zoals je deze moet vertolken. Met sterke spelers, mooie vormgeving, en de warmte die dit liefdesverhaal in crisistijd verdient. The Sound of Musical zal jong en oud blijven bekoren, zeker als het zo wordt gespeeld als door Spot! Theater.

Liften 2: Girls Night-Inn ⭐⭐⭐⭐

Oudjaarsdag. Twee dames in een huis van bewaring, elk met haar eigen verhaal en karaktereigenschappen. En dan wordt ook nog de bewaker bij hen ingesloten. Liften 2, gepresenteerd als komedie, is een voorstelling die voor een lach zorgt, maar ook schuurt. Het vervolg op Liften is een sterkere voorstelling dan deel 1.

Musicalworld doet dit met jou samen

Forum

Op het forum kun je de diepere discussies vinden over jouw voorstelling, je favoriete acteur of de toekomst van musicals.

Facebook

Op Facebook zul je vooral onze recensies en nieuwsberichten vinden waar je eventueel op kunt reageren. Wij zien het als een aanvulling op het forum.

Twitter

We gebruiken twitter vooral om snel nieuws te delen. Soms een roddel, of een snelle discussie over actualiteit.

Instagram

Volg ons ook op Instagram voor exclusieve background-foto's, maar ook de persoonlijke verhalen van de redactie.