musical
Synopsis

Evita vertelt het verhaal van de Argentijnse Eva Duarte die als onecht kind een moeilijke jeugd ervaart. Met de hulp van een tangozanger verhuist ze op 15-jarige leeftijd naar Buenos Aires. Daar probeert ze haar ambities om actrice te worden te verwezenlijken.…
Start > Producties > 2007 > Drama > Evita
Over...

 
producent:
Stage Entertainment
jaar:
2007
duur:
120
pauze:
Ja
genre:
Drama
score:
websites:


EvitaArtikelen
Fotoverslag
17/12/08

Evita op z’n Vlaamst

Evita loopt op z’n einde, maar zo vlak voor het einde van het jaar staat de voorstelling nog even in de kijker. »
Recensie
22/11/08

Evita: Met de regenboogtour naar België

‘Op zoek naar Evita’ ligt inmiddels al weer een jaar achter ons als ook Vlaanderen écht kennis kan maken met deze Evita. »
Reportage
06/06/08

Evita’s andere gezicht

Het is zonder twijfel één van de zwaarste musicalrollen voor een vrouw: Eva Duarte in Tim Rice’ en Andrew Lloyd Webbers “Evita”. De keuze van de… »
Recensie
16/12/07

Zij is een Diamant

Het veelbewogen leven van Eva Duarte Peron is in 1974 dé inspriratiebron voor Tim Rice om niet alleen zijn samenwerking met Andrew Lloyd Webber weer nieuw… »
Perspresentatie
02/11/07

Evita; work in progress

De afgelopen maanden kon je bijna niet om de musical ‘Evita’ heen. Wegens het tv programma ‘Op zoek naar Evita’ stond deze voorstelling al behoorlijk… »
Perspresentatie
17/08/07

Evita masquerade

Bij de perspresentatie van de Tv-zoektocht naar de nieuwe Nederlandse Evita bleven de 10 finalisten verborgen achter maskers. Wel kreeg de pers een exclusieve… »
Perspresentatie
22/04/07

Op zoek naar Evita

Dit najaar komt de Avro, in samenwerking met Stage Entertainment en Eye Works, met het programma ‘Op zoek naar Evita’. Een tv casting waarbij gezocht… »