musical
Synopsis

De stichting Greg & Baud Productions is in augustus 1992 opgericht als overkoepelende organisatie voor een groot aantalactiviteiten in Zoetermeer en omstreken. De officiële doelstelling van de stichting is de promotie van cultuur in het algemeen, in…
Start > Producties > 2000 > Oorspronkelijk > Greg & Baud
Over...

 
producent:
Greg & Baud
jaar:
2000
duur:
pauze:
Ja
genre:
Oorspronkelijk
score:
websites:


Greg & BaudArtikelen
Recensie
24/12/17

Madagascar: Zomers Kerstfeestje in Zoetermeer

De exotische tekenfilm Madagascar komt tot leven in het Q-seum in Zoetermeer. Greg & Baud maakt er een leuke, swingende voorstelling van. »
Recensie
07/01/17

Een betoverde Elf

Elf is kerstsfeer in optima forma. Greg & Baud presenteert ermee een ouderwets goede voorstelling. (En nog maar één te gaan). »
Recensie
20/12/14

Greg en Baud’s Oliver!

Een Kerst zonder Charles Dickens is natuurlijk niet echt kerst. Greg & Baud bracht al eens een voorstelling rond A Christmas Carol, en kiest deze winter… »
Recensie
29/03/13

Van slaapstad naar Zeikstad

Dit weekend is Zoetermeer het toneel voor de musical Urinetown (Zeikstad). Een jonge cast van Greg & Baud speelt enthousiast deze merkwaardige musical… »
Recensie
28/12/12

Een bonte parade rare snuiters in het Wonderland van Greg & Baud

In de eigen productie van Alice in Wonderland door Greg & Baud komt een bonte parade vreemde figuren voorbij, bekende maar ook onbekende.. »
Recensie
09/06/12

Avalon mystiek of mysterie

In Avalon maken we kennis met de minder bekende geschiedenis rond koning Arthur. De tijd van mystieke natuurgoden terwijl God in opkomst is. De presentatie… »
Recensie
24/12/11

Kleurrijke figuren in Greg & Baud’s Pinokkio

De kerstproductie van Greg & Baud is Pinokkio. Naast de zaal wordt ook de foyer als speelruimte gebruikt in deze kleurrijke voorstelling. »
Recensie
11/06/11

Nieuwe generatie Greg & Baud in West Side Story.

Met West Side Story waagt Greg & Baud zich op het gebied van de dansmusical vol vocale uitdagingen. Het resultaat is ten dele geslaagd. »
Recensie
26/12/10

Peter Pan vliegt voorbij

Greg & Baud's Peter Pan combineert enthousiast spel met een leuke, goedverzorgde productie. Naast Peter Pan vliegt ook de tijd. »
Recensie
11/06/10

Cyrano: beschrijflijk mooi

Greg & Baud's Cyrano levert weer een geslaagde openlucht productie op. Het Buytenpark in Zoetermeer is de komende weken a place to be. »
Recensie
26/12/09

Een glazen muiltje op een trap in Zoetermeer

Voor de traditionele voorstelling in de kerstvakantie is bij Greg en Baud ditmaal de keuze gevallen op Assepoester. De klassieke Cinderella dus. »
Recensie
13/06/09

De Vliegende Hollander: De Hollander vaart!

Het is weer zover! Greg & Baud producties presenteert hun jaarlijkse openluchtvoorstelling in het Buytenpark in Zoetermeer. Een feest in de buitenlucht! »
Recensie
20/12/08

De Sneeuwkoningin: Schittering in gebroken glas

Het klassieke sprookje van Hans Christian Anders als nieuwe Nederlandse musical. »
Recensie
14/06/08

Geslaagde musicalbewerking Don Giovanni

Verrassend luchtig en opmerkelijk geestig. De musicalbewerking van Mozart's Don Giovanni pakt erg goed uit. inclusief video-reportage »
Recensie
28/03/08

Blood brothers vooral vocaal sterk

Het stuk stond al jaren op de wenslijst van de amateurs van Greg & Baud, Blood Brothers, en nu is het er eindelijk van gekomen. Het levert een mooi klinkende… »
Recensie
24/12/07

Christmas Carol mooi vormgegeven.

Een prachtig decor, een sterke Scrooge. Dat zijn de belangrijkste ingredienten van deze Christmas Carol die door Greg & Baud op de planken wordt gezet.… »
Recensie
10/06/07

Geslaagd drama in Belfast

De Buytenpark-productie van Greg & Baud van dit jaar is Belfast, waar een groepje jongeren door het spelen van muziek afstand wil nemen van het gewelddadige… »
Recensie
21/10/06

de Legende van de Vliegende Hollander

De naam "Vliegende Hollander" is bekend; de bijbehorende legende veel minder. Als het aan Storytellers ligt komt daar verandering in. Ze willen met voorstelling… »
Recensie
13/06/06

MacBeth

The Scottish Play"; zo spreken acteurs in het theater over MacBeth . Het noemen van de naam van dit Shakespeare-toneelstuk brengt onheil. Het is misschien… »
Recensie
21/05/06

MacBeth - Concertuitvoering

Vanaf 8 juni is in het Buytenpark van Zoetermeer de voorstelling MacBeth te zien, met de officiele premiere op 10 juni. Een openluchtvoorstelling dus van… »
Musicalreport
04/01/06

Geheime Tuin, De

Al sinds 1998 brengt Greg & Baud Productions een kerstvoorstelling. De keuze voor dit jaar, het magische "De Geheime Tuin" leent zich prima voor dit seizoen.… »
Recensie
23/10/05

Jack the Ripper

Jack the Ripper is een voorstelling die muzikaal klopt en erg aanspreekt. Ook de hoofdrollen worden prima ingevuld. Een mooi verhaal dat waar zou kunnen… »
Musicalreport
03/01/04

Nachtmerrie met Kerstmis

Tja, een absurde voorstelling. Maar ja, het is dan ook een absurd verhaal. De oorsprong van het verhaal ligt bij een gedicht van Tim Burton, de uiteindelijke… »
Musicalreport
04/05/05

Scarlet Pimpernel, The

The Scarlet Pimpernel is een leuke, interessante musical die me af en toe deed denken aan de Drie Musketiers en Les Miserables. En dan vind ik the Scarlet… »
Recensie
27/04/05

De Vliegende Hollander

Mythen, sages, legendes. Allemaal voorbeelden van verhalen die eeuwen lang doorverteld worden van generatie op generatie. Veel van deze verhalen bevatten… »