Musicalnieuws
Synopsis

Tick, Tick, Boom! is een grotendeels autobiografisch stuk met als thema het volgen van dromen en het vechten voor originele ideeën, liefde, ambitie, vallen en weer opstaan. Jon komt terecht in een dertigersdilemma: Waar sta ik nu? Wat heb ik bereikt?…
Start > Producties > 2014 > Pop musical > Tick Tick Boom!
Over...

 
producent:
Tresore
jaar:
2014
duur:
90
pauze:
Nee
genre:
Pop musical
score:
websites:


Tick Tick Boom!

Bijna 30 en nog niks bereikt


Artikelen
Reportage
04/09/14

Musicalworld Awards 2014: Maarten Smeele en Renée van Wegberg

De Musicalworld Awards 2014 voor doorbraak en beste vrouwelijke bijrol gaan naar Maarten Smeele en Renée van Wegberg. Videoverslag… »
Recensie
09/03/14

Tick Tick Boom! maakt dromen waar

Een nieuwe producent met lef, een musical om te zoenen en een uitstekende cast. Tick Tick Boom! is op de valreep de verrassing van dit musicalseizoen.… »
Reportage
07/03/14

Tick Tick Boom: T minus 3 weeks

Nu hoofdrolspeler John Vooijs hersteld is van zijn griep, kunnen cast en creatives van Tick Tick Boom op volle kracht aan de slag. Musicalworld.TV»
Column
04/12/13

Van passie tot première II

Voor Musicalworld schrijf ik exclusief een column. In deze column krijg je een kijkje achter de schermen waar een theaterproducent zoal mee bezig is en… »
Column
02/09/13

Van passie tot première

Dit is mijn eerste column ooit. Ik heb er wel eens aan gedacht om alles wat ik als nieuwe theaterproducent tegenkwam vast te leggen, want je komt heel… »
Perspresentatie
06/05/13

Tick Tick Boom: Aftellen met John Vooijs

Een nieuwe producent, een legendarische musical. Bastiaan Roeters presenteert Tick Tick Boom van Jonathan Larson (Rent). Verslag én… »