musical
Synopsis

3 Musketiers, naar het beroemde boek van Alexandre Dumas, vertelt het heroische en romantische verhaal van de jonge edelman d'Artagnan. Met een hoofd vol dromen verlaat d'Artagnan het ouderlijk huis om musketier te worden. Onderweg sluit vriendschap met…
Start > Producties > 2003 > Oorspronkelijk > 3 Musketiers
Over...

 
producent:
Stage Entertainment
jaar:
2003
duur:
180 minuten
pauze:
Ja
genre:
Oorspronkelijk
score:
websites:


3 Musketiers

de Musical


NIEUWS
23/10/09

“3 Musketiers” op Openluchtfestival Tecklenburg 2010

Nadat eerder al bekend werd dat West Side Story in 2010 op het openlucht musicalfestival in Tecklenburg te zien zal zijn, is nu ook de naam van de 2e productie vrijgegeven: "3 Musketiere". »
14/11/06

3 Musketiers naar Japan

Amsterdam- Gisteren heeft Joop van den Ende bekend gemaakt dat de musical ‘3 Musketiers’ in Japan te zien zal gaan zijn. Na Nederland en Duitsland zal deze productie dus ook de overstap naar Azie gaan maken. Wanneer de voorstelling daar te zien zal gaan zijn en of er ook nog dingen binnen de voorstelling zullen gaan veranderen is nog niet bekend. Wellicht een leuke uitdaging voor Pia Douwes om de rol van Milady de Winter ook in Japan neer te zetten?

»
24/08/05

Castwissel bij Duitse 3 Musketiers

Vanaf november zal Pia Douwes de cast van ‘3 Musketieren’ gaan verlaten. De rol van Milady de Winter zal door Kristin H? worden overgenomen. Op dit moment speelt Kristin nog de rol van Konigin Anna, maar deze rol zal dan weer door Ann Christin Elverum overgenomen worden. 3 Musketieren is in het Theater des Westens in Berlijn te zien.

»
13/05/05

Britt Koole als Constance in Drei Musketiers

De 23 jarige Britt Koole uit Breda zal vanavond haar eigen premiere beleven in de musical ‘Drei Musketiers’ in Berlijn.
Britt is namelijk alternate voor de rol van Constance en zal vanvond voor het eerst opgaan in die hoofdrol.
Op andere dagen is Britt in het ensemble te zien.

»