musical
Synopsis

Ze laat zich niet doen, heeft een bos rode krullen en wacht nog steeds op haar ouders. Wie kent Annie niet? Het roodharige weesmeisje is één van de meest geliefde musicaliconen uit de geschiedenis van Broadway! Haar emotionele zoektocht naar haar ouders…
Start > Producties > 2008 > Familie > Annie Vlaanderen
Over...

 
producent:
Musichall, Musical van Vlaanderen producties i.s.m V&V Entertainment
jaar:
2008
duur:
120
pauze:
Ja
genre:
Familie
score:
websites:


Annie VlaanderenNIEUWS
09/02/09

Wanda Joosten vervangt Daisy Thys tijdens succesverlengingen van Annie

Nadat ze eerder dit seizoen in de huid kroop van Tante Sidonia, vertolkt Wanda Joosten binnenkort een heel ander legendarisch personage: de diep gefrustreerde Miss Hannigan, eigenares van het weeshuis in de musical Annie. »
28/07/08

Daisy Thys als Miss Hannigan in Vlaamse Annie

De hoofdrollen in Annie waren voor het grootste gedeelte al vergeven; alleen die van Miss Hannigan stond nog open. Nu is bekend geworden dat deze zal worden vertolkt door Daisy Thys. »
04/06/08

Vlaamse Annie in aantocht

Vanaf 21 december te zien in Vlaanderen: de nieuwe grootse Music Hall-productie Annie. Met Marijn Devalck, Ann Van den Broeck, Sasha Rosen, Steve Beirnaert en... een nieuw, jong, nog te ontdekken Vlaams musicaltalent in de titelrol.
, »
06/05/08

België zoekt naar Annie

De zoektocht naar de talentvolle maar piepjonge actrice die Annie zal vertolken in de nieuwe Geert Allaert Theaterproductie kan volledig losbarsten! »