musical
Synopsis

In deze nieuwe oorspronkelijke Nederlandse productie zien we hoe Billie weet door te breken als zangeres maar tegelijkertijd niet weet om te gaan met de roem die haar ten deelt valt. Sex, drugs en een uitbundig nachtleven branden haar op en leiden tot…
Start > Producties > 2007 > Oorspronkelijk > Billie Holliday
Over...

 
producent:
V&V Entertainment
jaar:
2007
duur:
pauze:
Ja
genre:
Oorspronkelijk
score:


Billie HollidayNIEUWS
25/09/10

Ruth Jacott eert Billie Holiday

Ruth Jacott gaat nog eenmaal in de huid kruipen van Billie Holiday: op maandag 15 november is ze met een eenmalig Billie Holiday tributeconcert in de Rai te zien en vooral horen. »
04/04/08

Extra voorstelling musical Billie Holiday

Eerder werd de uiterst succesvolle musical over een grootse vrouw, Billie Holiday, al één maand verlengd. »
11/12/07

Ook Billie Holliday geveld door de griep

Net gehoord op RTL Boulevard; ook Ruth Jacott is geveld door het griepvierus waardoor 3 try out voorstellingen van de musical 'Billie Holliday' zijn afgelast. »
15/09/06

Ruth Jacott in Billie Holiday musical

Ruth Jacott zal volgend theaterseizoen weer in een musical te zien zijn. V&V Entertainment komt in seizoen 2007-2008 met een musical over het leven van Billie Holiday en Ruth Jacott gaat de hoofdrol vertolken. Het script voor deze productie gaat geschreven worden door Pieter van de Waterbeemd. Hij heeft ook het script voor de musical ‘Doe Maar’ geschreven; een andere V&V Entertainment musical die in januari in premiere gaat. De repetities voor de Billie Holliday musical beginnen na de zomer van 2007, de première staat gepland voor december van dat jaar.

»