musical
Synopsis

Footloose vertelt het verhaal van een jongen, Ren McCormack, die met zijn moeder naar een klein dorpje verhuist vanuit de grote stad. In het dorp wordt de scepter gezwaaid door de dominee die het gehele dorp in zijn ban heeft. Tot grote frustratie van…
Start > Producties > 2009 > Feel Good > Footloose
Over...

 
producent:
V&V Entertainment
jaar:
2009
duur:
onbekend
pauze:
Ja
genre:
Feel Good
score:


FootlooseNIEUWS
01/07/09

OZNM-Marian in Footloose

Marian van Klaveren speelde 30 juni éénmalig mee in Footloose, als moeder van Ren (hoofdrolspeler William Spaaij). Albert Verlinde gunde haar deze rol naar aanleiding van haar deelname aan Op Zoek Naar Maria. »
28/05/09

Footloose verkoopt 100.000 kaarten

De musical Footloose heeft vier maanden na de première al ruim 100.000 kaarten verkocht. »
20/05/09

Op Zoek naar Maria-kandidate eenmalig in Footloose

Marian Van Klaveren, de onlangs afgevallen kandidate in de Vlaamse versie van Op zoek naar Maria, speelt dinsdag 30 juni de rol van Ethel McCormack in de musical Footloose in de Stadsschouwburg van Antwerpen »
24/02/09

Waar zijn de mannen van Footloose op single

Naast een castalbum wordt van de Nederlandstalige Footloose morgen een single uitgebracht. »
08/02/09

Footloose vanavond bij Paul de Leeuw

Vanavond wordt de song Waar zijn de mannen uit de V&V-musical Footloose gezongen in Mooi Weer de Leeuw. Zondag 8 februari bij de Vara op Nederland 1 vanaf 21.20 uur. Het optreden staat direct aan het begin van het programma gepland. »
12/12/08

Ivan wint ‘So you think you can dance’

Ivan is tot winnaar uitgeroepen van de talentenjacht 'So you think you can dance'. De danser heeft daarmee een rol in de musical 'Footloose' in de wacht gesleept.
»
01/12/08

Janke Dekker ook te zien in musical Footloose

Janke Dekker speelt de rol van Vi Moore in de swingmusical Footloose. Zij is door producent V&V Entertainment aangetrokken als alternate van Marleen van der Loo. »
03/09/08

Winnaar dansprogramma krijgt rol in Footloose

In het nieuwe dansprogramma ‘So You Think You Can Dance’, vanaf donderdag 4 september wekelijks te zien bij RTL5, is een rol te verdienen in de swingmusical Footloose »
07/05/08

Nieuwe musicalacteurs Footloose bekend

Marleen van der Loo en Jeroen Phaff spelen in de musical 'Footloose'. Dat heeft producent Albert Verlinde woensdag bekendgemaakt tijdens RTL Boulevard. »
15/02/08

William Spaaij in Footloose

Producent Albert Verlinde bracht het nieuws over in zijn eigen televisieprogramma RTL-Boulevard: William Spaaij zal de hoofdrol in Footloose gaan vertolken. »
24/09/07

Footloose voor seizoen 08-09

V&V Entertainment heeft vandaag bekend gemaakt dat Footloose de feel-good musical voor seizoen 2008/2009 gaat worden. De hoofdrol voor deze musical gaat naar Kim-Lian van der Meij. »