musical
Synopsis

De stichting Greg & Baud Productions is in augustus 1992 opgericht als overkoepelende organisatie voor een groot aantalactiviteiten in Zoetermeer en omstreken. De officiële doelstelling van de stichting is de promotie van cultuur in het algemeen, in…
Start > Producties > 2000 > Oorspronkelijk > Greg & Baud
Over...

 
producent:
Greg & Baud
jaar:
2000
duur:
pauze:
Ja
genre:
Oorspronkelijk
score:
websites:


Greg & BaudNIEUWS
13/05/10

Een lange neus naar (in) Zoetermeer

Greg & Baud Productions speelt van 10 tot en met 27 juni Cyrano in het Buytenpark in Zoetermeer »
15/04/09

Zoetermeer krijgt gratis musical voor hele bevolking

De musical “De Vliegende Hollander” wordt gratis toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente Zoetermeer. »
16/12/08

Familiemusical ‘De Sneeuwkoningin’ te zien in het Kwadrant theater

Van 18 december 2008 t/m 4 januari 2009 brengt Greg & Baud Productions de familiemusical ‘De Sneeuwkoningin’op de planken. »
04/12/08

De Sneeuwkoningin - een nieuwe Nederlandse musical

De gehele kerstvakantie te zien in het Kwadrant Theater in Zoetermeer: de nieuwe familiemusical "De Sneeuwkoningin", gebaseerd op het sprookje van Hans Christian Andersen.
»
01/10/08

Wereldwijde musicalsuccessen in concert “Something Wicked”

De grootste hits van Broadway, de successen van het West End en de hitshows uit Wenen staan centraal in een nieuwe wervelende show vol musicalsongs in het Kwadrant Theater Zoetermeer. De voorstelling is te zien op 10 en 11 oktober. »
19/05/08

Spektakelvoorstelling Don Giovanni in het Buytenpark

Al jaren is het Buytenpark in juni het decor voor een voorstelling van Greg & Baud Productions. Dit jaar kun je van 12 t/m 29 juni genieten van de voorstelling Don Giovanni, een musicalbewerking van de beroemde opera van Mozart. »
28/02/08

Musical Blood Brothers in Zoetermeer

Van 28 t/m 30 maart en 4 t/m 6 april brengt Greg & Baud Productions de musical Blood Brothers op de planken in het Kwadrant theater in Zoetermeer. »
30/01/08

Spanning in het Kwadrant theater

Greg & Baud Productions brengt 9 & 10 februari de psychologische thriller ‘The Pillowman’ op de planken in het Kwadrant Theater. »
11/12/07

Greg&Baud’s Christmas Carol

Het is inmiddels een traditie geworden. Elke kerstvakantie brengt Greg & Baud Productions een prachtige familievoorstelling op de planken. »
25/10/07

Het Warm Water Jeugdtheater speelt ‘Malpertuus’

De repetities zijn in volle gang! De hele herfstvakantie zijn 30 kinderen van Warm Water Jeugdtheater druk in de weer voor de fantastische familiemusical ‘Malpertuus’ welke zij spelen op 3 en 4 november. »
02/09/07

Greg & Baud brengt “A Christmas Carol” en “Blood Brothers”

Het Zoetermeerse Greg & Baud heeft zijn programmering voor 2008 bekend gemaakt. Naast de Buytenpark-productie Don Giovanni en het uitgestelde Something Wicked zien we ook de musicals "A Christmas Carol" en "Blood Brothers". »
27/05/07

Carrie; nog maar 1x te zien

Carrie is misschien wel de grootste musicalflop allertijden, maar daarom mag je deze voorstelling niet missen. Musicalworld was bij de première aanwezig. »
15/04/07

Belfast: nieuwe buitenproductie Greg & Baud

De buitenproductie van Greg & Baud speelt zich af in Noord-Ierland. Een musical over ambities en over problemen die onafwendbaar zijn in een omgeving die zijn verleden nog moet verwerken. Het Zoetermeerse Buytenpark is andermaal de locatie voor deze zomerproductie.

»
22/06/06

Stormschade bij Greg & Baud’s MacBeth

Wind vrij spel in het Buytenpark
Zoetermeer - Aan het einde van de woensdagmiddag stak de wind behoorlijk de kop op in het Buytenpark. Zo hevig dat 1 van de spelerstenten van Greg & Baud Productions de lucht invloog en de lichtstandaards raakte. Door deze klap viel de installatie om op de tribune en belandde de boxen in de, speciaal voor de voorstelling gegraven, slotgracht. Door de klap is tevens een gedeelte van het decor van de rockmusical Macbeth ontwricht.

»
10/04/06

Nieuwe Nederlandse rockmusical Macbeth

De Schotse veldheer Macbeth hoort van drie heksen dat hij ooit koning zal worden. Gedreven door ambitie beginnen Macbeth en zijn vrouw een meedogenloze campagne om hun doel te bereiken. Al moet heel Schotland bloeden, Macbeth zal heersen.
De nieuwe rockmusical Macbeth vertelt het verhaal van Shakespeare in eigentijdse muziek en teksten. Op de unieke locatie in het Zoetermeerse Buytenpark gaan meer dan 50 dansers, zangers en acteurs de strijd aan met de elementen. De ambitie en de waanzin, de hofdansen en de veldslagen, de strijd en de dood… Macbeth is een ongekend spektakel!

»