musical
Synopsis

Mary Poppins is de kleurrijke nanny van de familie Banks. Ze beschikt over opmerkelijke talenten. In haar bijzijn verandert iedere taak of gebeurtenis in een wonderlijk avontuur voor het hele gezin. Zij verschijnt en verdwijnt op onnavolgbare wijze met…
Start > Producties > 2010 > Feel Good > Mary Poppins
Over...

 
producent:
Joop van den Ende Theaterproducties
jaar:
2010
duur:
135
pauze:
Ja
genre:
Feel Good
score:
websites:


Mary PoppinsNIEUWS
07/07/11

500e Mary Poppins in Scheveningen

Noortje Herlaar en William Spaaij lieten vandaag ter ere van de 500e voorstelling van Mary Poppins 500 ballonnen op. »
14/06/11

Mary Poppins stopt

Zondag 28 augustus wordt voor de laatste keer in Scheveningen de musical Mary Poppins gespeeld. »
12/05/11

Gouden plaat voor Mary Poppins

Het Nederlandstalige castalbum van Mary Poppins heeft de Gouden Status bereikt wat meer dan 25.000 verkochte exemplaren betekend. »
05/04/11

Mary Poppins viert 1 jarig bestaan

Vandaag vierde de cast van Mary Poppins haar eerste verjaardag op grote hoogte met een gepaste high tea. Al een jaar lang is deze musical 8 keer per week te zien in het Circustheater in Scheveningen en zijn er al meer dan 600.000 kaarten verkocht. »
01/04/11

Circustheater krijgt nieuwe naamgevend sponsor

Het Circustheater in Den Haag heet vanaf 1 augustus 2011 het AFAS Circustheater. AFAS ERP Software te Leusden heeft zich voor minimaal drie jaar verbonden als naamgevend sponsor. »
11/03/11

AH Musicalweken: Mary Poppins

Laat je betoveren door Mary Poppins bij Albert Heijn. Tijdens de Musicalweken kan er gespaard worden voor een tweede gratis kaartje voor deze hitmusical. Vanaf 14 maart krijgen klanten bij elke 5 euro aan boodschappen een Musicalpunt. Albert Heijn maakt zo de belevenissen van Mary Poppins voor een nog breder publiek toegankelijker. »
03/03/11

Mary Poppins kiest leukste oppas van Nederland

Vandaag vond de verkiezing van de ‘Leukste Oppas van Nederland’ plaats in het Circustheater in Scheveningen. Mary Poppins heeft de afgelopen maand alle kinderen uit Nederland opgeroepen om zijn of haar oppas op te geven voor deze verkiezing. »
06/02/11

Mary Poppins zoekt leukste oppas van Nederland

In februari gaat Mary Poppins op zoek naar de meest magische, bijzondere, coolste, liefste, kortom: De Leukste Oppas van Nederland. »
27/01/11

Mary Poppins week op Radio West

Radio West staat komende week in het teken van de musical Mary Poppins. Vanaf maandag 31 januari zijn onder meer musicalkaartjes te winnen in de Ochtend- en de Middagshow. Op vrijdag 4 februari komt is Mary Poppins-actrice Noortje Herlaar te gast bij Dieuwertje Blok. »
04/01/11

Supercalifragilistic Workshop door Noortje en William

Onder de naam Musical Veilt heeft stichting Musical Helpt! de afgelopen weken exclusieve musicalarrangementen aangeboden waaronder een unieke Mary Poppins Supercalifragilistic Workshop. »
01/12/10

Sinterklaas bezoekt ook Mary Poppins

Tijdens de intocht van de Sint in Scheveningen zong Mary Poppins Sinterklaas al toe en inmiddels heeft ook de Sint al een bezoekje gebracht aan Mary Poppins in het Circustheater in Scheveningen. »
09/11/10

Record opbrengst Kinderpostzegelactie 2010

Vandaag maakte Mary Poppins samen met kinderen van basisschool ´t Vijfblad uit Geldrop de opbrengst van de Kinderpostzegelactie 2010 bekend. »
06/10/10

Mary Poppins 2 duetteert met Coole Piet Diego

Wat doe je als je elkaar regelmatig op de daken tegenkomt? Dan maak je samen een single, moeten Mary Poppins en Coole Piet hebben gedacht »
28/09/10

Mary Poppins bestelt de eerste kinderpostzegels van 2010

Mary Poppins bestelde vandaag de eerste kinderpostzegels en kaarten van 2010 bij de 11-jarige Nikita. Daarmee gaf Mary Poppins het officiële startsein voor de Kinderpostzegelactie 2010. »
07/07/10

Musicals beginnen eerder ivm WK finale

Komende zondag zullen de avondvoorstellingen van Mary Poppins in het Circustheater in Scheveningen en MAMMA MIA! in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam om 17.45 uur aanvangen in plaats van 19.00 uur. »
30/06/10

Geveldoek Mary Poppins in Madurodam

De hoofdrolspelers van de musical Mary Poppins, Noortje Herlaar en William Spaaij, onthulden vandaag het nieuwe geveldoekje op de miniatuur replica van het Fortis Circustheater in Madurodam. »
17/04/10

Kaartverkoop Mary Poppins maakt vliegende start

Voor de nieuwe musical van Joop van den Ende Theaterproducties , Mary Poppins, zijn inmiddels meer dan 200.000 kaarten verkocht. »
28/03/10

Eerste reacties Mary Poppins

Onder het toeziend oog van Joop van den Ende en Cameron Mackintosh en ingeleid door Erwin van Lambaart vond de eerste try-out plaats. Lees verder voor de eerste reacties! »
09/03/10

Cast Mary Poppins neemt intrek in Circustheater

Per bus arriveerde de cast van Mary Poppins in Scheveningen om haar intrek te nemen in het Circustheater. »
18/02/10

Opnieuw ophef Op zoek naar Mary Poppins

Nadat eerder een SP kamerlid bezwaren uitte tegen het Avro-programma Op zoek naar Mary Poppins, komt nu ook opinieweekblad Vrij Nederland met (deels dezelfde) bezwaren. »
10/02/10

Repetities Mary Poppins van start

Vandaag was de 1e repetitiedag van de musical Mary Poppins. De voorstelling gaat op 11 april in première in het Fortis Circustheater in Scheveningen. Later een uitgebreide reportage van Musicalworld TV

»
08/02/10

Sophie alternate Mary Poppins

Sophie Veldhuizen wordt de vaste vervangster van Noortje Herlaar in de rol van Mary Poppins. Na de première zal Sophie als Mary Poppins te zien zijn in het FORTIS Circustheater in Scheveningen. »
25/01/10

Noortje Herlaar wordt Mary Poppins

Zondagavond 24 januari heeft het Nederlandse publiek massaal gekozen voor Noortje als Mary Poppins. »
22/01/10

Finale OZNMP in zicht

Aanstaande zondag 24 januari staan Noortje, Rosalie en Sophie in de finale van het AVRO-programma ‘Op zoek naar Mary Poppins’. Tijdens de finale bepaalt het publiek wie de nieuwe hoofdrolspeler wordt van de gelijknamige musical. Er is geen sing-off en Willem Nijholt kan niemand ‘redden’. »
18/01/10

Halve finale OZNMP erg goed bekeken

De halve finale van het programma Op Zoek Naar Mary Poppins werd zondag door 1.775.000 kijkers (marktaandeel: 23.7%) bekeken op Nederland 1. »
15/01/10

Suzan en Renee gaan backstage bij OZNMP

Tussen de liveshow en de resultshow presenteert Sipke Jan Bousema wekelijks het internetprogramma Mary Backstage, dat live wordt uitgezonden vanuit de studio van ‘Op zoek naar Mary Poppins’. »
31/12/09

Mary Backstage met Remko Harms

Aanstaande zondag, 3 januari, gaat Sipke Jan Bousema in Mary Backstage op stap met Remko Harms »
28/12/09

AVRO tevreden over kijkcijfers Mary Poppins

De eerste afleveringen van Op Zoek Naar Mary Poppins werden structureel meer bekeken dan de eerdere zoektochten. »
24/12/09

Amir gaat backstage bij Mary Poppins

Aanstaande zondag, 27 december, gaat Sipke Jan op stap met Amir Vahidi (finalist Op zoek naar Joseph).Sipke Jan praat met musicalacteurs Ron Link en Babette Holtman (finaliste Op zoek naar Evita). »
18/12/09

Mary backstage met Freek Bartels

Aanstaande zondag, 20 december, gaat Sipke Jan op stap met Freek Bartels (winnaar Op zoek naar Joseph). Freek verheugt zich erg op zijn werkzaamheden voor Mary Backstage. »
11/12/09

2e Live show Mary Poppins, Robin van den Akker gaat backstage

Aanstaande zondag, 13 december, gaat Sipke Jan op stap met Robin van den Akker (finalist Op zoek naar Joseph). Sipke Jan blikt terug op de tweede liveshow met rmusicalactrices Lone van Roosendaal en Kim-Lian van der Meij. »
08/12/09

Studio Voetbal baalt van Op zoek naar Mary Poppins

Jack van Gelder en Hugo Borst zijn niet blij met het programma Op zoek naar Mary Poppins. Hun programma is geprogrammeerd na de resultshow en begon later dan gewoonlijk omdat Op zoek naar Mary Poppins uitliep. »
04/12/09

Backstage bij Op zoek naar Mary Poppins

Wat gebeurt er in de studio van ‘Op zoek naar Mary Poppins’? Hoe voelen de finalisten zich? Wat is de mening van de panelleden en welke sterren bevinden zich in de studio? »
01/12/09

Finalisten Op zoek naar Mary Poppins brengen eerbetoon aan Ramses Shaffy

De finalisten van het AVRO-programma ‘Op zoek naar Mary Poppins’ brengen zondag 6 december in de eerste liveshow een eerbetoon aan chansonnier en acteur Ramses Shaffy, die dinsdag 1 december overleed. »
27/11/09

Strijd bij Op zoek naar Mary Poppins barst los

Na maanden van voorbereiding is het bijna zover. De 11 finalisten van het AVRO-programma ‘Op zoek naar Mary Poppins’ presenteren zich zondag 6 december in de eerste liveshow. Wie gaat er naar de volgende ronde en maakt kans om de hoofdrol in de gelijknamige musical te gaan spelen? »
19/11/09

Marjolijn Touw naar Mary Poppins

Marjolijn Touw zal vanaf maart 2010 te zien zijn in de rol van Miss Andrew in Mary Poppins. »
16/09/09

Finalisten op zoek naar Mary Poppins op 50PlusBeurs

De finalisten van het AVRO-programma ‘Op zoek naar Mary Poppins’ treden aanstaande zondag 20 september op tijdens de 50PlusBeurs in Utrecht. »
14/07/09

Maike Boerdam in Mary Poppins

Maike Boerdam zal vanaf maart 2010 te zien zijn in de rol van Winifred Banks in de nieuwe openeindemusical Mary Poppins. »
04/06/09

Bekendmaking kandidaten liveshows op Zoek naar Mary Poppins tijdens Musical Awards Gala

Wie bleven er over van de 1200 kandidaten van het AVRO-programma ‘Op zoek naar Mary Poppins’? Wie overleefden de auditierondes, de workshops en het slotconcert? »
17/04/09

Audities AVRO-programma Op zoek naar Mary Poppins op internet

De spanning was te snijden tijdens de eerste auditierondes voor het AVRO-programma ‘Op zoek naar Mary Poppins’. »
07/04/09

Het Mary Poppins Popconcert

Op maandag 6 april vond in de Schouwburg van Haarlem het Mary Poppins Popconcert plaats. Tijdens dit evenement streden de 16 overgebleven dames om een plek in de live shows. »
03/04/09

William Spaaij wordt Bert in musical Mary Poppins

William Spaaij wordt Bert de Schoorsteenveger in de Nederlandse versie van de beroemde musical Mary Poppins, die in april volgend jaar in het Circustheater in Den Haag in première gaat. »
25/12/08

Op zoek naar Mary Poppins

Eerder deze week werd bekend dat de Avro voor het 3e jaar op rij met een zoektocht naar een hoofdrolspeler voor een musical gaat komen. »
07/11/08

Mary Poppins landt in Scheveningen

De opvolger van Tarzan wordt de Disneymusical Mary Poppins. In het theaterseizoen 2009/2010 vindt de première plaats in het Circustheater in Scheveningen. »