musical
Synopsis

Deloris Van Cartier is een discozangeres zonder succes. Nadat ze ongewild getuige is van een criminele afrekening, zoekt ze noodgedwongen haar toevlucht in een klooster met weinig stemvaste nonnen en een bijzonder strenge Moeder Overste. Aangezien er…
Start > Producties > 2013 > Komedie > Sister Act - NL
Over...

 
producent:
Joop van den Ende Theaterproducties
jaar:
2013
duur:
pauze:
Ja
genre:
Komedie
score:
websites:


Sister Act - NL

De goddelijke Broadwayhit


NIEUWS
01/07/14

Voetbal beïnvloedt aanvangstijden musicals

Alle musicals van Stage Entertainment op zaterdag 5 juli beginnen om 19.00 uur om het publiek de gelegenheid de kwartfinale wedstrijd van het Nederlands elftal te bekijken. »
06/06/14

Simone Kleinsma treedt vandaag uit

Vrijdag 6 juni trekt Simone Kleinsma voor het laatst de kloosterdeuren achter zich dicht. Dan speelt ze voor de laatste keer Moeder Overste in Sister Act.
»
21/02/14

Eenjarig jubileum Sister Act uitgebreid gevierd

De eerste verjaardag van Joop van den Endes Sister Act wordt op donderdag 6 maart met een speciale middag gevierd: met een bingo, meet and greet en een kijkje achter de schermen. »
13/11/13

Actie voor voor slachtoffers Filipijnen in theater

Aankomende week wordt er na afloop van alle voorstellingen van Joop van den Ende Theaterproducties gecollecteerd. De opbrengst woordt door de producent verdubbeld. »
19/07/13

Ana Milva bewijst zusterdienst

Ana Milva Gomes is vanaf vanavond voor zéér korte tijd in de Nederlandse Sister Act te zien. »
13/05/13

Marjolijn Touw alternate van Simone Kleinsma

Marjolijn Touw wordt de alternate van Simone Kleinsma voor de rol van Moeder Overste in de musical Sister Act. »
06/04/13

Ook Nurlaila in het klooster

Op de Facebook-pagina van Sister Act is te lezen dat vanavond Nurlaila Karim voor het eerst te zien is als Deloris van Cartier. »
06/04/13

Twee musicalreleases

Afgelopen week werd de eerste CD van Sister Act uitgereikt, en werd de download-single "Ik koningin' van HEMA. de musical aangekondigd. »
23/11/12

‘Nonnen’ (M/V) springen voor Sister Act

Morgen begint de officiële kaartverkoop van Joop van den Endes nieuwste musical Sister Act, vanaf 17 februari in Scheveningen. Vier 'nonnen' waagden vandaag hun leven om het publiek over de streep te trekken. »