musical
Synopsis

Disney The Little Mermaid is het tijdloze verhaal dat plaatsvindt in het magische Koninkrijk diep in de zee. De getalenteerde, krachtige vrouw Ariël verlangt naar de wereld op het land en gaat tijdens haar ontdekkingsreis op zoek naar een onbereikbare…
Start > Producties > 2012 > Familie > Little Mermaid, the
Over...

 
producent:
Stage Entertainment
jaar:
2012
duur:
120 minuten
pauze:
Ja
genre:
Familie
score:
websites:


Little Mermaid, theNIEUWS
25/03/13

Marjolijn Touw uitgezwommen

Marjolijn Touw speelt vanaf heden niet meer de rol van Ursula in Disneys The Little Mermaid. Voorlopige reden: "Een nieuwe uitdaging". »
22/01/13

Ketende zeemeermin

Yvonne Coldeweijer, ook bekend als Keet!, gaat de rol van Ariël spelen in de Disney familiemusical The Little Mermaid. »
11/12/12

Hugo Haenen na anderhalf jaar terug

In januari 2013 keert acteur Hugo Haenen na ruim anderhalf jaar terug in het theater bij Disneys The Little Mermaid.
»
16/11/12

the Little Mermaid pakt uit tijdens de feestdagen

Kinderen die de aankomende twee weken een bezoek brengen aan de Disney familievoorstelling The Little Mermaid mogen de schoenen uit doen in het theater. Sinterklaas slaat het theater niet over en brengt van zaterdag 17 november tot en met woensdag 5 december een bezoek aan het Beatrix Theater in Utrecht »
24/10/12

Disney’s The Little Mermaid speelt langer door

Op 6 januari zal The Little Mermaid niet voor het laatst te zien zijn. »
06/09/12

Ruim het strand op met The Little Mermaid

De cast van The Little Mermaid nog maar net in het Beatrix aangeland nu plannen ze al een schoonmaakactie van het strand. »
16/08/12

Frans Mulder in de startblokken

De repetities zijn voor Frans Mulder begonnen, want vanaf september zal hij de rol van Grimsby gaan spelen in The Little Mermaid »
26/07/12

Zeemeermin poseert in zomerzon

Vanwege het fraaie zomerweer poseert de cast van The Little Mermaid op het water bij de Amsterdamse RAI om te benadrukken dat deze Disney-voorstelling nog tot en met 12 augustus speelt in de belendende theaterzaal. »
15/05/12

Stage Entertainment’s ‘Little Mermaid’ naar Rusland

Stage Entertainment, het internationale entertainment bedrijf van Joop van den Ende, neemt het Rossia Theater op het Puschkin plein in Moskou over waar het een nieuwe versie van Disney's The Little Mermaid zal presenteren. »
12/05/12

Menken in Martiniplaza

Het werd geen Europese première maar uiteindelijk waren de feestelijkheden er niet minder om. In een bomvolle zaal in Martiniplaza was vandaag de jubileumvoorstelling van Disney’s ‘The Little Mermaid’ te zien. »
05/04/12

Ochtendje vliegende vissen kijken in Utrecht

Er zijn genoeg Disney-verhalen te bedenken waarbij het van belang is dat er gevlogen wordt; Peter Pan, Mary Poppins, Dumbo en ga zo maar door. Tóch kreeg Musicalworld nu een uitnodiging om een kijkje te komen nemen bij de vliegrepetities voor The Little Mermaid.
»
09/03/12

Volledige cast ‘Little Mermaid’ bekend gemaakt.

Nadat eerder bekend gemaakt werd dat Tommie Christiaan en Tessa van Tol de hoofdrollen in de nieuwste Disney musical zullen gaan vertolken is inmiddels ook de rest van de cast bekend. »
22/02/12

Tessa van Tol is Ariël

De rol van Ariël in Disney’s The Little Mermaid wordt gespeeld door Tessa Sunniva van Tol. Het is de eerste hoofdrol in een musical voor Tessa. “Ik kijk er ontzettend naar uit om in de rol van Ariël te kruipen. »
08/02/12

‘The Little Mermaid’ naar Nederland met Tommie Christiaan in de rol van Prins Erik

Stage Entertainment brengt in samenwerking met Disney Theatrical Productions de musicalproductie The Little Mermaid. Tommie Christiaan zal te zien zijn in de hoofdrol van Prins Erik. »