musical
Synopsis

Beauty and the Beast is een sprookje. Een betoverend liefdesavontuur vol romantiek, indrukwekkende decors, schitterende kostuums en prachtige muziek. Een avontuurlijke zoektocht naar de echte liefde, waarin uiterlijk geen rol speelt.
De mooie Belle…
Start > Producties > 2005 > Familie > Beauty and the Beast
Over...

 
producent:
Stage Entertainment
jaar:
2005
duur:
150 minuten
pauze:
Ja
genre:
Familie
score:
websites:


Beauty and the BeastReacties

Pagina
04-05-07 @ 21:11

In hoeveel bezettingen kun je een productie zien zonder dat die gaat vervelen. Dat is de vraag die bleek te gelden voor Beauty and the Beast (2005-2007 NL/B). Het verhaal op video is een van de mooiste Disneyfilms ooit gemaakt en is al door vele tientallen uiteenlopende versies voorgegaan. Het verhaal blijkt ook op toneel te kunnen leven. Een musical met actie, humor en romantiek, maar vooral met een levendigheid die een groot publiek – inclusief mij – twee seizoenen wist te binden.

05-08-08 @ 00:07

Sprookjesachtig.Reageer Zelf


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst