musical
Synopsis


Zet je schrap! Hou je vast! Dik Trom komt eraan. En Dik is niet alleen: hij neemt een heel circus mee! Want Dik is verliefd. Op Nelly. Alleen is Nelly blind en daar wil Dik iets aan doen. Alleen: zo'n operatie aan je ogen is heel erg duur en kan…
Start > Producties > 2012 > Familie > Dik Trom
Over...

 
producent:
Rick Engelkes Producties (REP)
jaar:
2012
duur:
120 (inclusief pauze)
pauze:
Ja
genre:
Familie
score:
websites:


Dik Trom

De vetste musical van het jaar


Synopsis

Zet je schrap! Hou je vast! Dik Trom komt eraan. En Dik is niet alleen: hij neemt een heel circus mee! Want Dik is verliefd. Op Nelly. Alleen is Nelly blind en daar wil Dik iets aan doen. Alleen: zo'n operatie aan je ogen is heel erg duur en kan alleen maar gedaan worden door de wereldberoemde Professor Augenblick. Hoe kan Dik aan geld komen? Hij weet het... een Circus, en daar dan kaartjes voor verkopen. Het moet en het zal hem lukken. Het hele dorp moet meewerken. Hebben die twee broers Harry & Barry vroeger niet een gekke ezelact gedaan? Kan hij op tijd de papegaai Pedro al die vervelende vloekwoorden afleren? En hoe krijgt hij een olifant naar zijn circus? En dan te bedenken dat hij een zware tegenstander heeft in de opvallende figuur van... Mevrouw Schimmelpenninck, de nare stiefmoeder van Nelly. Die wil niet dat het meisje in de spiegel kan kijken en dan zal zien dat het meisje mooier is dan zij.

Zal het Dik lukken? Een echt circus? Met acrobaten en olifanten? En wie is toch steeds die rare zwerver die overal opduikt? Helpt die hem... of is het een verrader? En als Nelly eenmaal kan zien... zal ze Dik dan nog net zo leuk vinden als daarvoor?