musical
Synopsis

Het verhaal speelt zich af in New York (Central Park) ten tijden van de Vietnamoorlog. Claude, een verlegen jongen uit de provincie, ontmoet een groep hippies. Hij wordt verliefd op Sheila, een politiek actieve studente, en zijn leven verandert ingrijpend.…
Start > Producties > 2005 > Cult > Hair
Over...

 
producent:
Stairway Productions
jaar:
2005
duur:
150 minuten
pauze:
Ja
genre:
Cult
score:
websites:


Hair

Love & Rock Musical


Synopsis
Het verhaal speelt zich af in New York (Central Park) ten tijden van de Vietnamoorlog. Claude, een verlegen jongen uit de provincie, ontmoet een groep hippies. Hij wordt verliefd op Sheila, een politiek actieve studente, en zijn leven verandert ingrijpend. Dan wordt hij opgeroepen om als soldaat in Vietnam te vechten. De sleutel achter het blijvende succes van Hair is de tijdloze en universele boodschap van liefde, hoop en verlangen.

De legendarische rockmusical 'Hair' is terug in Nederland. Na de première van deze productie in mei 2003 in Berlijn, maakt de Amerikaanse cast nu een tour door Europa. Deze musicalklassieker is in een groot aantal Nederlandse theaters te bewonderen. Een onvergetelijke avond voor liefhebbers van de muziek uit de jaren '60, met hits als 'Aquarius', 'Ain't Got No', 'Hair', 'Frank Mills' en 'Let the Sun Shine In'!
'Hair' heeft alles in huis: schitterende zang en muziek, spetterende choreografieën, uitbundige kostuums, een visueel spektakel met grote projecties en thema's die nog net zo actueel zijn als in 1968.