musical
Synopsis

Love Me Just A Little Bit More! wordt een nostalgisch uitstapje voor iedereen die in de jaren tachtig is opgegroeid en een kennismaking voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd wat de tachtiger jaren nu zo magisch maakte. Het verhaal draait om een…
Start > Producties > 2004 > Pop musical > Love me just a little bit more
Over...

 
producent:
Princess Entertainment Group BV
jaar:
2004
duur:
150 minuten
pauze:
Ja
genre:
Pop musical
score:
websites:


Love me just a little bit moreSynopsis
Love Me Just A Little Bit More! wordt een nostalgisch uitstapje voor iedereen die in de jaren tachtig is opgegroeid en een kennismaking voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd wat de tachtiger jaren nu zo magisch maakte. Het verhaal draait om een meisje dat in ruil voor een backstagepasje voor een popconcert, instemt met een zakelijke overeenkomst waarbij zij de vriendin van een jongen zal spelen om zijn ex-vriendin jaloers te maken. Een overeenkomst die vanzelfsprekend voor menig komisch misverstand zorgt.

Love Me Just A Little Bit More is een romantische musical-comedy met een nieuw verhaal, dat los staat van de muzikale carrière van de Dolly Dots. Alle bekende hits passeren de revue, waarbij de oorspronkelijke songteksten integraal deel zullen uitmaken van het verhaal. Het script is geschreven door Eelco Claassen.