Musicalnieuws
Synopsis

De vissoep van zuster Julia bleek niet meer helemaal vers waardoor er per ongeluk 52 zusters zijn vergiftigd. De vijf overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor de begrafenissen en organiseren een benefietvoorstelling. Ze huren een zaal…
Start > Producties > 2016 > Komedie > Nonsens 2016
Over...

 
producent:
Dommelgraaf & Cornelissen
jaar:
2016
duur:
140 minuten
pauze:
Ja
genre:
Komedie
score:
websites:


Nonsens 2016

de musical comedy van Dan Goggin


Synopsis
De vissoep van zuster Julia bleek niet meer helemaal vers waardoor er per ongeluk 52 zusters zijn vergiftigd. De vijf overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor de begrafenissen en organiseren een benefietvoorstelling. Ze huren een zaal en presenteren een avond vol song- en dansnummers.

Naast Moeder Overste Regina (Marjolijn Touw), een voormalig circusartieste, zien we haar rechterhand zuster Huberta (Mariska van Kolck) die alles onder controle tracht te houden, de wereldwijze zuster Roberta (Wieneke Remmers), zuster Amnesia (Brigitte Heitzer) die haar geheugen kwijt is omdat er een kruisbeeld op haar hoofd viel en tenslotte de novice zuster Leonora (Renée van Wegberg) die soms wat onbehouwen is en eigenlijk ballerina wil worden.