musical
Synopsis

Sinds Ivy, de beeldschone Trullenhoedster in Rommeldam is gearriveerd gebeuren er vreemde dingen in het anders zo rustige stadje, Waarvoor dient toch die poort op de heide en waarom verdwijnen één voor één alle mannen uit de stad? Als heer Olivier…
Start > Producties > 2005 > Familie > Ollie B. Bommel
Over...

 
producent:
Opus One
jaar:
2005
duur:
120
pauze:
Ja
genre:
Familie
score:
websites:


Ollie B. Bommel

De Trullenhoedster


Synopsis
Sinds Ivy, de beeldschone Trullenhoedster in Rommeldam is gearriveerd gebeuren er vreemde dingen in het anders zo rustige stadje, Waarvoor dient toch die poort op de heide en waarom verdwijnen één voor één alle mannen uit de stad? Als heer Olivier zich met de kwestie gaat bemoeien wordt het alleen maar erger. Zal Tom Poes in staat zijn weer op tijd een list te verzinnen?

De Trullenhoedster is een revival van de Opus One jubileumproductie uit 1998. Een prachtige familievoorstelling met deze keer Frans Mulder (t/m medio maart) en Jon van Eerd (vanaf maart t/m juni) afwisselend als Olivier B. Bommel. Maaike Widdershoven en Frans Schraven spelen Juffrouw Doddel en Tom Poes. Jimmy Hutchinson is te zien als Burgemeester Dickerdack en Ilona Stokvis als Inspectrice Putter. Sabine Bulder is Anna Netelblom en Eva Roest speelt Ivy, de Trullenhoedster. Een familiemusical voor iedereen vanaf 8 jaar.