musical
Biografie

De tenorale bariton Bert Simhoffer studeerde, naast zijn middelbare schoolopleiding en rechtenstudie, bij diverse zangpedagogen aan het Muzieklyceum en later het Conservatorium te Arnhem. Van 1980 tot en met 1984 studeerde Bert bij de legendarische zangpedagoge…
Start > Acteurs > Bert Simhoffer
Over...

 
Geb.datum:
06-01-1956


Bert SimhofferNIEUWS
10/04/07

Vlaamse repetitiestart Kuifje

Op dinsdag 10 april, om 10.30u verzamelden de producenten en cast van Kuifje ? De Zonnetempel in Antwerpen voor de allereerste repetitiedag. Het aansnijden van de kuifje-taart vormt meteen het feestelijk startsein voor een periode van intensief repeteren. Een ding is zeker, iedereen staat te popelen om de meest succesvolle Vlaamse musical ooit terug tot leven te wekken.

»
22/12/06

Bert Simhoffer trouwt in theater Carré

Bert Simhoffer (50), musicalster uit Rembrandt De Musical, Passion, Anatevka en Annie, geeft a.s. woensdagmiddag 27 december om 12.00 uur zijn ja-woord aan zijn 23-jarige bruid Yvette in de piste van het Wereldkerstcircus in Carr�.

»


Productielijst


Artikelen
Recensie
24/04/05

Alleen Op De Wereld

Een zoektocht naar warmte en geborgenheid leidt Remi langs spannende avonturen, zo maakt hij vrienden en verliest dierbaren. Gelukking vindt ook Remi uiteindelijk… »


FOTO'S

musical

musicalAWARDS