musical
Biografie

Op de lagere school was het al duidelijk dat hij een voorliefde had voor toneel en show. Na het voortgezet onderwijs kwam hij in de verzorging terecht. Hij figureerde eind jaren ’80 in televisieprogramma’s als de Ep Oorklep Show. met André van Duin,…
Start > Acteurs > Carlo Boszhard
Over...

 
Geb.datum:
26-6-1969
Website:


Carlo BoszhardNIEUWS
11/09/11

Bekendmaking nominaties John Kraaijkamp Musical Awards 2011

Vandaag zijn in Life4You de genomineerden bekendgemaakt voor de John Kraaijkamp Musical Awards 2011. Met twaalf nominaties voert Petticoat de lijst aan. »
17/01/09

Verhuizing Les Miserables een forse klus

Na negen maanden verhuist Les Misérables van het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam naar het Amsterdamse Carré.
»
04/01/09

Carlo Boszhard voorlopig niet in musical

In een interview met de Telegraaf vertelt Carlo Boshard dat hij na de laatste voorstelling van Les Miserables voorlopig even niet in een musical te zien zal zijn. »
16/04/07

Carlo Boszhard wordt Thenardier in Les Miserables

Vandaag maakte Carlo Boszhard in zijn programma Life and Cooking bekend dat hij vanaf voorjaar 2008 de rol van Thénardier speelt in de musical Les Misérables. In het seizoen 2008/2009 brengt Joop van den Ende Theaterproducties deze musical der musicals, die 17 jaar geleden voor het laatst te zien was in Nederland, weer terug naar ons land. Les Misérables komt in het volgende theaterseizoen terug als een nieuwe Nederlandstalige versie van het origineel. De musical gaat in april 2008 in première in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam waar Les Misérables slechts voor een beperkte periode te zien zal zijn.

»
09/02/07

Musicalklassieker Les Misérables na 17 jaar terug in Nederland

Voor veel Nederlanders is hun liefde voor musicals begin jaren negentig begonnen met Les Misérables. In het seizoen 2008/2009 brengt Joop van den Ende Theaterproducties de musical, die 17 jaar geleden voor het laatst te zien was in Nederland, weer terug naar ons land. Les Misérables komt in het volgende theaterseizoen terug als een nieuwe Nederlandstalige versie van het origineel. Niet alleen om een nieuwe generatie musicalliefhebbers de gelegenheid te geven kennis te maken met deze klassieker, maar ook voor iedereen die Les Misérables opnieuw wil beleven. Les Misérables gaat in april 2008 in premiére in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam waar de musical slechts voor een beperkte periode te zien zal zijn.

»


Productielijst


Artikelen


FOTO'S

musical

musical

MusicalnieuwsAWARDS
 
Johnny Kraaykamp Musical Awards
2006 Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Musical Productie (nominatie)