acteur
Biografie

Cystine Carreon werd geboren in 1973 in de Filipijnen als jongste van drie zussen: Cybele, Cyrille en Cystine. In 1978 kwam ze naar Nederland. Ze studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, met als hoofdvak viool. Viool Koninklijk Conservatorium…
Start > Acteurs > Cystine Carreon
Over...

 
Geb.datum:
05-09-1973
Woonplaats:
Den Haag


Cystine CarreonNIEUWS
25/06/14

Cystine Carreon samen met dochter in Pluk van de Petteflet

Vanaf september zijn Cystine Carreon en haar dochter Kyana samen te zien in Pluk van de Petteflet. De 9-jarige Kyana speelt de rol van Aagje; »
22/02/14

Cystine Carreon in Pluk van de Petteflet

10 jaar nadat Pluk van de Petteflet in het theater te zien was keert hij weer terug in het theater. Ditmaal met twee kinderen in de rollen van Pluk en Aagje, aangevuld met volwassenen, zoals Cystine Carreon. »
07/01/14

Ron Link en Cystine Carreon in “Best of Musical

In de eenmalige voorstelling Best of Musical in Gouda zullen naast Tony Neef en Marleen van der Loo ook Cystine Carreon en Ron Link te zien zijn. »
01/06/11

Cystine Carreon en Hilke Bierman in M-Lab musical De Engel van Amsterdam

Met de toevoeging van onder andere Cystine Carreon en Hilke Bierman is de cast voor de M-lab musical De Engel van Amsterdam compleet.
»
20/04/11

De Eetclub in het theater

De roman De eetclub van Saskia Noort wordt een toneelstuk. Dat heeft Bos Theaterproducties bekend gemaakt. De voorstelling gaat in november 2011 in première in het DeLaMar Theater en is daarna tot eind maart door heel Nederland te zien. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
01/10/17

VIDEO. Ik vertrek de musical - VAMOS in première

Musicalworlds videoverslag van de première van Vamos! met o.a. Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon.… »
Recensie
01/10/14

Schijnbaar geïmproviseerde Pluk

Pluk van de Petteflet wordt gespeeld door een stel bouwvakkers, en twee kinderen in de zaal. Althans, zo lijkt het. Want zo goed improviseren kan nagenoeg… »
Reportage
13/02/08

Carmen-premiere Cystine en presentatie CD.

13 februari jongstleden was het zo ver. Op dezelfde avond dat Gordon aan de cast de CD zou presenteren, speelde Cystine Carreon haar premierevoorstelling… »
Interview
07/07/07

Cystine Carreon over Grease en Shhh…it Happens

Het theaterseizoen is bijna ten einde en een van de best lopende producties is toch wel de musical 'Grease' geweest. Musicalworld sprak in Eindhoven met… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
John Kraaykamp Musical Awards
2007 Beste vrouwelijke bijrol in een grote musical
 
Vlaamse Musicalprijzen
2007 Beste Vrouwelijke Bijrol (nominatie)
Vlaamse Musicalprijzen
2008 Beste Vrouwelijke Hoofdrol (nominatie)