Musicalnieuws
Biografie

Tijdens haar opleiding aan het Kopse Hof te Nijmegen nam ze zanglessen en deed na haar propedeuse, toelatingsexamen voor het Utrechts Conservatorium. Ze werd toegelaten tot het voorbereidend jaar Lichte Muziek Zang. Na twee jaar wisselde ze van opleiding…
Start > Acteurs > Maaike Widdershoven
Over...

 
Geb.datum:
14-02-1969
Woonplaats:
Scheveningen
Website:


Maaike WiddershovenNIEUWS
01/09/15

Tony Neef en Maaike Widdershoven in Concert

Op 12 september tijdens de cultuurbazaar in Veenendaal zijn Tony Neef en Maaike Widdershoven te zien en horen in een gratis musicalconcert. »
12/05/15

Tony Neef en Maaike Widdershoven in musicalmedley

De grootste successen uit The Sound of Music, Miss Saigon, The West Side Story en andere musicalklassiekers komen nu samen in één theatervoorstelling. Tony Neef en Maaike Widdershoven brengen het mooiste van Broadway in Schouwburg Kunstmin in Dordrecht, live begeleid door het jubilerende musicalorkest Timbres Divers. »
07/04/11

Volendam de musical viert 100e voorstelling

Gisterenavond is Volendam, de Musical voor de 100ste keer opgevoerd in Theater De Muzeval in Emmen. Zelfs na zoveel voorstellingen speelt de cast iedere avond met veel plezier. »
23/12/10

Volendam de musical ook in Volendam

Op veler verzoek maken producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen vandaag bekend dat het gelukt is om ‘Volendam de Musical’ in Volendam te laten spelen. »
21/12/10

Castalbum en tweede single Volendam de musical

Op donderdag 6 januari 2011, tijdens de Amsterdamse première van Volendam de musical, zal zangeres Maribelle het eerste exemplaar van het officiële castalbum en de tweede single van Zilt, de band uit de musical, in ontvangst nemen. »


Productielijst


Artikelen
Reportage
17/12/17

VIDEO: Mozart! de musical in première in Antwerpen

Musicalworld doet verslag van Mozart de musical. Door het slechte weer misten wij de première, maar haalden de schade een week later in. In afwachting… »
Reportage
13/12/17

VIDEO en RECENSIE: West Side Story 2017, Sharks en Jets vechten nog steeds

Musicalworld woont de première bij van de internationale versie van West Side Story die ons land de komende weken aandoet. In ons videoverslag… »
Recensie
29/11/15

Willem Ruis - De première van zijn leven

Xander van Vledder straalt en lijdt in Willem Ruis - De show van zijn leven, een show die vooral de oudere generatie boeit. Inclusief videoverslag… »
Perspresentatie
12/10/15

Wie was Willem Ruis?

De eerste repetitie voor de musical Willem Ruis – de show van zijn leven is vandaag gestart. Traditioneel, met het aansnijden van de taart, en… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
Johnny Kraaykamp Musical Awards
2003 Beste Vrouwelijke Hoofdrol
John Kraaykamp Musical Awards
2013 Vrouwelijke bijrol in een kleine musical