musical
Biografie

De interesse van Van Weelden voor het theatervak werd gewekt door het zien van The Phantom of the Opera begin jaren '90. Hij nam zanglessen en sloot hij zich aan bij de Zoetermeerse theaterproducent Greg & Baud Productions waar hij in vele rollen te zien…
Start > Acteurs > Milan van Weelden
Over...

 
Geb.datum:
12-12-1980
Woonplaats:
Zoetermeer
Website:


Milan van WeeldenNIEUWS
26/09/15

Musicalworld Award 2015: Billy Elliot

Twee Musicalworld Awards 2015 werden gisteravond uitgereikt aan Billy Elliot, de award voor beste ensemble en voor beste kindercast. VIDEO. »
28/06/12

Peter Pan in Ziggo Dome vanaf vandaag in de verkoop

Vanaf vandaag kunnen er kaarten worden gekocht voor de arenavoorstelling Peter Pan, met Sandor Stürbl en Milan van Weelden in een internationale cast. »
23/04/12

Milan van Weelden in Bonifatius

Milan van Weelden zal in Bonifatius de Musical de rol van Gregorius vertolken. »
21/08/09

Sprookjesboom de Musical verlengd

De looptijd van Sprookjesboom de Musical wordt wegens succes verlengd. Dit maakt Efteling Theaterproducties vandaag bekend. »
19/05/09

Eindejaars Conservatorium Alkmaar spelen Heart & Music

Sommige studenten vielen al op tijdens hun stage in professionele musicals, maar met Heart & Music wordt de opleiding pas afgerond. »


Productielijst


Artikelen
Recensie
18/07/19

Jeanne D’Arc in Zoetermeers Buytenpark

Een traditie die hoog moet worden gehouden: de jaarlijkse Buytenpark-voorstelling in Zoetermeer. Na een prachtige versie van The Pirate Queen vorig jaar… »
Recensie
27/12/16

Peter Pan, terug naar spektakelland

Iets kleiner in schaal, maar Peter Pan, the Never Ending Story in de Stadsschouwburg van Antwerpen is nog steeds een overdonderd visueel spektakel. »
Recensie
13/07/14

Het verdwenen dorp: spectaculaire theaterprequel van Hex

Griezelige gebeurtenissen met fraaie zang en spektaculaire effecten in de open lucht: het Zoetermeerse Buytenpark is weer 'the place to be'. »
Recensie
23/12/12

Peter Pan, een visueel spektakel

Peter Pan – the Neverending Story, het arenaspektakel dat 14 t/m 17 februari in Ziggo Dome te zien is, beleefde in Brussel de officiële première.… »


FOTO'S

musical

musical

musicalAWARDS
John Kraaykamp Musical Awards
2009 Beste mannelijke bijrol in een Kleine Musical Productie