Musicalnieuws
Biografie

Joey studeerde in 2011 af aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater. Hij volgde workshops van onder anderen Frank Sanders, Frans Mulder, Karin Bloemen, Pia Douwes en Willem Nijholt. Hij kreeg dramalessen van onder anderen Harry van Rijhoven, Lieneke…
Start > Acteurs > Ferre > Joey  Ferre
Over...

 
Geb.datum:
24-01-1990
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Joey  FerreBiografie
Joey studeerde in 2011 af aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater. Hij volgde workshops van onder anderen Frank Sanders, Frans Mulder, Karin Bloemen, Pia Douwes en Willem Nijholt. Hij kreeg dramalessen van onder anderen Harry van Rijhoven, Lieneke le Rouxe, Michiel Varga en Steven Moonen. Hij kreeg zanglessen van onder anderen Margot Giselle en Irmgard Klerkx. Hij kreeg danslessen van onder anderen Derek Blok, Ken Ard en Suzanne Heijne. Joey volgde vanaf zijn 14e danslessen bij Lucia Marthas. Vanaf zijn 10e zat Joey bij het Nederlands Kindertheater in Purmerend.

In 2010 heeft hij meegedaan aan Op Zoek Naar Zorro, maar ging niet door naar de liveshows. Later werd hij deel van het ensemble in deze productie.
Tijdens zijn studie was hij te zien in de voorstellingen MacBeth, Liefde, Mosselmannen, Spring Returning, Mahagonny en Zonder Sprookje. Ook deed Joey veel producties op de jeugdtheaterschool.

Joey was in het najaar van 2011 te zien in het tv-programma Sunday Night Fever waarin 100 mannen de strijd aangingen om de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever van Joop van den Ende Theaterproducties. Hij won deze hoofdrol.


Lijst Producties
Joey  Ferre stond eerder óók in onderstaande producties. Klik voor meer informatie op deze titels van deze productie.