acteur
Biografie

Anne Mie Gils is een Vlaamse actrice en musicalster.

Ze studeerde woordkunst aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. In het theater speelde ze onder meer met het Raamtheater in ''Pak’em Stanzi'', in het Fakkelteater "Nonsens'',…
Start > Acteurs > Gils > Anne Mie  Gils
Over...

 
Geb.datum:
18-09-1957
Woonplaats:
Balen


Anne Mie  GilsArtikelen
Recensie
13/02/16

De muze van Rubens vertelt

In de Zwarte Zaal van het Fakkelteater gaat dit weekend ‘De Muze van Rubens’ in première. Na eerdere pareltjes als ‘Lelies’, ‘Pauline… »
Recensie
11/03/12

Domino-effect krijgt nieuwe betekenis.

Bij de megamix van Domino gaat het dak van de Antwerpse Stadsschouwburg eraf: het is de traditionele afsluiting bij een jukebox-musical. Maar ook de musical… »
Recensie
26/02/11

Onderweg: puur Anne Mie Gils

Een persoonlijke liedkeuze voorzien van anekdotes uit de persoonlijke levenssfeer en het werk. Het resulteert in een intieme voorstelling die iedereen… »
Perspresentatie
18/02/11

Anne Mie Gils over Onderweg

Anne Mie Gils staat 30 jaar op de planken. In Onderweg vertelt ze over haar leven, en nu vertelt ze over Onderweg »
Reportage
25/11/10

Ganesha slaat weer toe

Sinds 25 november is Ganesha - een perfecte god, volgens Musicalworld de beste musical van 2010, opnieuw te zien in Antwerpen. Op dezelfde dag verscheen… »
Recensie
23/09/10

No Nonsense aanpak geeft wisselvallig resultaat.

Never Give Up The Heart, het liedjesprogramma van No Nonsense, biedt een wisselend repertoire, Naast een aantal fraaie solo’s zijn er ook wat mindere… »
Recensie
23/01/10

Ganesha: een goddelijk mooie musical

Het is pas januari, maar we hebben waarschijnlijk de mooiste musical van 2010 reeds gezien. Judas Theaterproducties overtreft zichzelf met deze grandioze… »
Reportage
21/01/10

300.000 keer MusicalWorld.TV: Mumbai aan de Schelde

MusicalWorld.TV al meer dan 300.000 keer bekeken. Vandaag, vrijdag 22 januari, gaat in Antwerpen de musical Ganesha een perfecte god in première.… »
Interview
17/12/09

De cast van Ganesha aan het woord

Eerder spraken we al met creatives Martin Michel en Allard… »
Perspresentatie
17/12/09

Antwerpen maakt zich op voor nieuw god: Ganesha

Vanaf januari zal in Antwerpen Ganesha, een perfecte god te zien zijn. Tijdens de presentatie spraken we met creatives en cast. »
Recensie
06/11/08

Daens: hoogtepunt in Vlaamse musicalhistorie

Daens verdient superlatief op superlatief. Een grootste cast die geweldig acteert, een prachtige score bij een fraai verteld verhaal en een beeldschoon… »
Reportage
04/10/08

Daens - volle stoelen volle tafels

In afwachting van Musicalworlds bespreking van de Belgische musical Daens volgt eerst een gefilmde impressie van MusicalWorld.TV van de massaal… »
Perspresentatie
08/05/08

Vlaamse versie Fame met 3 nieuwe gezichten.

Bart van den Bossche, Guillaume Devos en Anne Mie Gils zullen tijdens de aanstaande Vlaamse optredens van Fame de rollen overnemen van Jim Bakkum, Dick… »
Recensie
27/03/05

Sneeuwwitje

De 8e sprookjes musical Sneeuwwitje duurt ruim 2 uur en is leuk voor jong en oud. Het lijkt er op dat Studio er weer een hit mee te pakken heeft en de… »