Biografie

Chantal werd geboren op 15 februari 1979 in Tegelen. Na de HAVO in 1997 en de vooropleiding Dans aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem, begon zij aan de opleiding Jazztheater/showmusicaldans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Chantal volgde…
Start > Acteurs > Janzen > Chantal Janzen
Over...

 
Geb.datum:
15-02-1979
Woonplaats:
Amsterdam
Website:
zie ook:


Chantal JanzenArtikelen
Reportage
24/11/13

Musical Awards 2013: Winnaars aan het woord

Musicalworld.TV feliciteert de winnaars van de Musical Award 2013. Gesprekken met Chantal Janzen, Martijn Fischer, Alex… »
Recensie
11/11/12

Love Story in Smartlappen

Vijf fonkelende Musicalworld sterren voor het fantastische Hij Gelooft in Mij. Wie had kunnen denken dat Hazes zulk prachtig musicalmateriaal zou… »
Recensie
03/10/10

Petti Petti Petticoat

Chantal Janzen bereikt de hoogste eer die mogelijk is voor een musicalartiest: een speciaal voor haar geschreven voorstelling. Maar ze is niet de enige… »
Perspresentatie
18/08/10

Petticoat: back to the 50s…not

MusicalWorld.TV's reportage van de perspresentatie van de nieuwe originele Nederlandse musical Petticoat. »
Perspresentatie
01/06/10

Petticoat, een musical van nu over het leven van toen

De voorbereidingen voor de oorspronkelijke musical ‘Petticoat’ zijn in volle gang. Vandaag kreeg Musicalworld alvast een klein voorproefje in de oudste… »
Recensie
02/10/05

Beauty & the Beast

Na een intensieve repetitie periode en succesvolle try-out voorstellingen, ging op 2 oktober de musical 'Beauty and the Beast' in Koninklijk theater Carre… »
Recensie
24/04/05

Chantal Janzen als Polly Baker

Dat Chantal geknipt is voor een hoofdrol, heeft ze al in meerdere producties bewezen. Ook vanavond liet zij weer zien dat zij prima in staat is een show… »