acteur
Biografie

Cystine Carreon werd geboren in 1973 in de Filipijnen als jongste van drie zussen: Cybele, Cyrille en Cystine. In 1978 kwam ze naar Nederland. Ze studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, met als hoofdvak viool. Viool Koninklijk Conservatorium…
Start > Acteurs > Carreon > Cystine Carreon
Over...

 
Geb.datum:
05-09-1973
Woonplaats:
Den Haag


Cystine CarreonArtikelen
Reportage
01/10/17

VIDEO. Ik vertrek de musical - VAMOS in première

Musicalworlds videoverslag van de première van Vamos! met o.a. Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon.… »
Recensie
01/10/14

Schijnbaar geïmproviseerde Pluk

Pluk van de Petteflet wordt gespeeld door een stel bouwvakkers, en twee kinderen in de zaal. Althans, zo lijkt het. Want zo goed improviseren kan nagenoeg… »
Reportage
13/02/08

Carmen-premiere Cystine en presentatie CD.

13 februari jongstleden was het zo ver. Op dezelfde avond dat Gordon aan de cast de CD zou presenteren, speelde Cystine Carreon haar premierevoorstelling… »
Interview
07/07/07

Cystine Carreon over Grease en Shhh…it Happens

Het theaterseizoen is bijna ten einde en een van de best lopende producties is toch wel de musical 'Grease' geweest. Musicalworld sprak in Eindhoven met… »
Recensie
23/10/06

Grease

Dat Grease een succesnummer is bewijzen de voorverkopen. Zonder dat er een voorstelling is gespeeld is er, zelfs met alle bijboekingen, in de meeste plaatsen… »
Perspresentatie
21/08/06

Grease is the word

Als 15 jarige jongen viel Martin Michel als een blok voor de film 'Grease', zo erg zelfs dat hij voor deze film in 1 week maar liefst 3x naar de bioscoop… »
Reportage
17/05/05

Buzz..!! A Partyconcert

Buzz..!! is een avondje vol musical-verrassingen, maar ook vol sfeer. De artiesten laten zien dat ze hun hand ook niet omdraaien voor een stuk a-capella… »
Interview
05/09/05

Buzz..!! A Partyconcert

Ga lekker zitten en ontspan terwijl Buzz..!! je een avond vol zintuiglijk plezier brengt. Dit Partyconcert zal het eerste optreden zijn van een nieuwe… »
Recensie
24/04/05

Dolfje Weerwolfje

Dolfje Weerwolfje is een stuk dat bol staat van de humor en leuke vondsten. Het is vooral dat eerste wat het tot een familievoorstelling maakt. »
Interview
21/03/03

Musicalworld sprak met Cystine Carreon

Theater is groter, daar moet je echt je lichaam gebruiken om iets duidelijk te laten overkomen, terwijl je op tv bij wijze van allen je wenkbrauw op hoeft… »