acteur
Biografie

Op vierjarige leeftijd sloot Ellen zich aan bij het kinderdanstheater Trojka. Zij kreeg pianolessen van onder anderen Jeanette Kesseler en volgt vanaf 1984 zanglessen van Jeanette Kesseler, Ina Draayer en Rob Stallinga. Kreeg danslessen van onder anderen…
Start > Acteurs > Evers > Ellen Evers
Over...

 
Geb.datum:
28-01-1966
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Ellen EversArtikelen
Perspresentatie
05/11/10

De harem van M-Lab

De volgende musicalshowcase van M-Lab is Harem van Joost Laterveer. MusicalWorld.TV heeft een gesprek met schrijver, regisseur en… »
Perspresentatie
13/10/09

Full Monty’s naakte waarheid

De afgelopen maanden dook the Full Monty al her en der op in het land, maar vandaag was er de officiële persdag om de cast en creatives van deze musical… »
Recensie
12/10/08

It Couldn’t Please Me More

Willkommen, Bienvenue, Welcome op de première van Cabaret op 12 oktober 2008. »
Perspresentatie
15/09/08

Tomorrow Belongs To Me

Na 2 en half jaar is de Kander en Ebb musical Cabaret in een geheel nieuwe versie terug in Nederland. Musicalworld nam alvast een kijkje in de befaamde… »
Recensie
07/12/07

Het theater van de Zintuigen

Na 3 succesvolle jaren keert de unieke theater ervaring Ron Blaauw's Palazzo terug naar Nederland. Dit maal met een een nieuwe show, een nieuw menu en… »
Recensie
20/11/05

Turks Fruit

Fruit is een bijzondere voorstelling geworden. De muziekkeuze, de minimalistische setting en de enthousiaste cast doen de productie boven de middelmaat… »
Perspresentatie
15/09/05

Jan Wolkers ontmoet de cast van Turks Fruit

Donderdagmiddag 15 september is de dag; locatie is De Visserij van Natuurmonumenten in Muiderberg. De acteurs zijn er al als de schrijver arriveert. Camera's… »