musical
Biografie

Frédérique studeerde in 1991 af aan de Rotterdamse Dansacademie. Tijdens de opleiding nam zij zang- en spellessen en tourde ze met haar eigen programma Bosom Buddies. Naast haar theaterwerkzaamheden is ze altijd actief geweest al coach en docent. pijl lees meer
Start > Acteurs > Sluyterman van Loo > Frédérique Sluyterman van Loo
Over...

 
Geb.datum:
26-12-1964
Woonplaats:
Amsterdam


Frédérique Sluyterman van LooArtikelen
Recensie
24/10/19

Callas Onassis Kennedy

Scheepmagnaat Ari(stoteles) Onassis hield wel van beroemde vrouwen. Na een lange affaire met operazangeres Maria Callas liet hij haar in de steek voor… »
Recensie
09/10/17

In bed met Dietrich en Piaf

Na een succesvolle pilot in Het Zonnehuis mag In bed met Dietrich en Piaf op tournee. Een spannende voorstelling over een vriendschap tussen deze tegenpolen. »
Recensie
07/05/16

In Bed met Dietrich en Piaf

Als op een gegeven moment de woorden van Bomans in de mond van Hitler worden gelegd (“Had Eva maar één zo’n been”) weten we zeker dat dit niet… »
Perspresentatie
06/04/16

Strike a pose, Marlene & Édith!

Musicalworld.TV praat met Frédérique Sluyterman van Loo en Irene Kuiper over hun voorstelling In bed met Dietrich en Piaf. Ook met… »
Recensie
26/10/14

Meisje belandt in Velsense geschiedenis

Het 75-jarig bestaan van de Stadsschouwburg wordt gevierd met een speciale musical, ‘Het meisje van Velsen’ neemt de bezoeker mee door de geschiedenis,… »
Musicalreport
28/11/07

Een perfecte voorstelling?

"Zelfs een God is niet perfect." Het is een citaat uit "Ganesha, een perfect God", van godheid Ganesha zelf. Ook deze voorstelling is niet perfect, maar… »
Recensie
22/09/07

La Dia: Feestelijke mix van varieté en musical

La Dia slaagt er in varieté en musical tot één echte voorstelling te combineren. Frédérique Sluyterman van Loo schittert als de alternatieve tante… »