acteur
Biografie

Freek begon zijn opleiding bij de MusicAllFactory. Hierna ronde hij de opleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium Cum laude af. Zijn zangdocent is Edward Hoepelman. Hij kreeg acteerlessen van Marc Krone, Julia Bless en Roeland Vos. Danslessen…
Start > Acteurs > Bartels > Freek Bartels
Over...

 
Geb.datum:
24-10-1986
Woonplaats:
Amsterdam
Website:
zie ook:


Freek BartelsArtikelen
Perspresentatie
21/06/18

VIDEO. De Kernploeg presenteert She Loves Me

Musicalworld bezocht de cast van She Loves Me door De Kernploeg, van 7 t/m 15 juli in Dansmakers Amsterdam. Gesprek met Joey Schalker,… »
Recensie
29/11/17

From Sammy With Love

Freek Bartels en Stanley Burleson bewijzen hun vakmanschap in interessant muzikaal eerbetoon aan Sammy Davis Jr. Inclusief verslag van Musicalworld.tv »
Perspresentatie
03/11/17

From Sammy & Freek With Love: From Sammy With Love eindelijk op tournee

Na jaren gaat eindelijk het Sammy Davis-eerbetoon From Sammy With Love op tournee. Musicalworld.TV laat stukjes zien uit de show en spreekt met… »
Recensie
08/06/16

Moeders en zonen

Op de terugweg van Moeders en Zonen, ergens op de A4, dachten Jacco en Marijke: we gaan het eens anders doen. Niet een gewone recensie, maar een weergave… »
Reportage
19/01/16

Rent in Concert: Lang leve Jonathan Larson

Aanstaande maandag 25 januari voeren Freek Bartels, William Spaaij e.a. Rent in Concert op, op de 20e sterfdag van componist Jonathan… »
Recensie
15/11/14

Massaal meezingen met musicals

Het is niet niks, een megaconcerthal proberen te vullen met een handjevol musical artiesten en een aantal meezingende fans. Maar zaterdagavond zat de enorme… »
Reportage
29/07/14

The Normal Heart grijpt opnieuw om zich heen

Deze zomer is The Normal Heart voor de derde keer terug in Nederland. Beelden van een repetitie en interviews met o.a. Freek Bartels, Frederik… »
Reportage
15/07/13

Freeks filmdoop: Freek Bartels debuteert in sinterklaasfilm

Musicalacteur Freek Bartels maakt zijn speelfilmdebuut in de nieuwste sinterklaasfilm van Martijn van Nellestijn. Ook Willeke Alberti»
Reportage
01/07/13

The Normal Heart - een zomer lang strijdbaar

Musicalworld.TV's video-impressie van de eerste repetitiedag van The Normal Heart met Freek Bartels, Henriëtte Tol, Kevin… »
Reportage
27/01/13

Spring Awakening in Concert: weer even lente

Nog één avond komt de cast van Spring Awakening weer in M-Lab bijeen voor een concertante uitvoering van de bekroonde musical. Gesprekken… »
Reportage
01/02/10

De musicals van de toekomst

Op 1 februari presenteerde Stage Entertainment haar meerjarenplan 2010-2013 aan haar medewerkers en relaties. Naast MusicalWorld.TV's gefilmde… »
Fotoverslag
26/10/08

Finale Op zoek naar Joseph in beeld

Op zondag 26 oktober was de finale van het Avro programma 'Op zoek naar Joseph'. De liveshow werd door bijna 1,8 miljoen mensen bekeken en de uitslag door… »
Perspresentatie
15/04/08

De barricaden op!

Een dag voor hun eerste voorstelling in Rotterdam nam de cast van Les Misérables al marcherend bezit van het Nieuwe Luxor Theater. En Inpecteur… »