musical
Biografie

Hein Gerrits volgde de vooropleiding aan het Centrum voor de Kunsten Eindhoven. Vervolgens volbracht hij de Jazz- en Musicaldansopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam. Tevens volgde hij diverse lessen aan de Frank Sanders’ Akademie voor…
Start > Acteurs > Gerrits > Hein  Gerrits
Over...

 
Geb.datum:
9 mei 1981
Woonplaats:
Amsterdam
Website:


Hein  GerritsArtikelen
Reportage
20/06/13

Handjes in de lucht: 100% sterren.nl

De jaarlijkse minimusical van Allard Blom en met Hein Gerrits is voor 2013 een komedie over een volkszanger en zijn fanatieke fans. Videoverslag… »
Perspresentatie
22/01/13

Josephine B. - bananenrokjes in de vrieskou

Het Vlaamse Judas brengt dit seizoen Josephine B., een muzikale revue naar het leven van de entertainer-activist Josephine Baker. Gefilmde reportage… »
Perspresentatie
03/05/12

Just Once: voor een keer voor een ander

Op 21 mei geven talloze musicalsterren een benefietconcert in Alphen a/d Rijn voor de Stichting Amal: Just Once. Gesprekken met Hein Gerrits,… »
Interview
08/03/12

Avenue Q: Een miljoen keer Musicalworld.TV

Musicalworld.TV viert de miljoenste view met een exclusief interview met Rod van de poppenmusical Avenue Q. Deze Beste Musical»
Perspresentatie
10/11/10

Dokter Dolittle: Musicalworld de dierenvriend

In Studio Focus te Amsterdam vond de perspresentatie van Dokter Dolittle plaats. Je weet wel, die musical over die dokter die kan praten met dieren.… »
Reportage
15/06/09

De vrije maandagen van Hein Gerrits

Musicalacteur Hein Gerrits offerde al zijn vrije tijd op om samen met gewaardeerde collega's de kleine musical Dood Gelukkig op te voeren.… »
Perspresentatie
30/10/08

We All Dream a Lot

Vandaag was het dan zover. De cast van JOSEPH kon eindelijk hun hoofdrolspeler, Freek Bartels, in de armen sluiten. Nu ook met gefilmde reportage… »
Perspresentatie
19/11/07

Hard Work

Op zondag 20 januari gaat in Tilburg 'die andere Fame' productie in première. Vandaag kwamen de cast en creatives in Amsterdam bijeen voor de 1e lezing… »